Janeček (O.K. strana): Jsme jediným partnerem pro francouzskou stranu

03.03.2015 11:03

Francouzská politická strana Front National vydala kvůli velkému množství žádostí o spolupráci a různým spekulacím v českých médiích prohlášení, ve kterém uvádí, že OK strana je jediným současným i budoucím partnerem pro Front National v ČR.

Janeček (O.K. strana): Jsme jediným partnerem pro francouzskou stranu
Foto: red
Popisek: Jiří janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

Ok strana si váží důvěry a spolupráce s Front National a ostatními evropskými konzervativními stranami, které jsou součástí evropské frakce ENF (Europe of Nations and Freedoms).  Ok strana je připravena spolupracovat na vytvoření silné konzervativní platformy s ostatními stranami z České republiky. Vedení OK strany intenzivně jedná se stranami, které hájí konzervativní program a národní zájmy. 

Jsme  hrdá, samostatná, středoevropská země plná pracovitých lidí!  Na těchto lidech chceme vybudovat zdravou společnost, ve které se naši občané budou cítit bezpečně,  bez obav o své blízké, bez obav  o buducnost.

My, konzervativci, chceme dát lidem  příležitost a férové politické prostředí bez zbytečných byrokratických zásahů ze strany státu a Evropské unie, aby mohli plně uplatnit svoje schopnosti! 

Bez lidí s podobnými názory to nejsme schopni dokázat. Máte-li stejný pocit, stejné obavy, nebojte se a pojďte s námi utvořit nové, spravedlivé a bezpečné Česko, které patří do silné a funkční Evropy. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Koalice se pokusila ukončit schůzi, aby stihli hokejový zápas

19:05 Fiala (SPD): Koalice se pokusila ukončit schůzi, aby stihli hokejový zápas

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě