Janeček (O.K. strana): Okamura a Samková chtějí „bílou“ Evropu. Nemají zrcadlo nebo jsou barvoslepí?

27.02.2014 9:32

Hesla hnutí Úsvit požadující úplný zákaz imigrace do EU jsou laciná a z úst pana Okamury a paní Samkové krajně nedůvěryhodná. Jejich slova jsou xenofobní a je třeba proti nim zásadně protestovat.

Janeček (O.K. strana): Okamura a Samková chtějí „bílou“ Evropu. Nemají zrcadlo nebo jsou barvoslepí?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda O.K. strany Jiří Janeček

Musíme bojovat ne s legální imigrací lidí, kteří přispívají rozvoji naší společnosti, ale s imigrací nelegální. Musíme nastavit jasná pravidla pro legální imigranty, aby respektovali naši kulturu a právo. Délka pobytu těchto legálních imigrantů musí být striktně vázána pouze na dobu pracovního povolení.

Pokud ovšem proti imigraci do EU horují konkrétně Samková s Okamurou, jsou jejich slova navíc smutně úsměvná. A oba tito populisté při jejich pronášení nestydatě hřeší na to, že se nikdo nesníží na jejich ubohou argumentační úroveň.

Nicméně i tomuto jejich nestoudnému zneužívání příslušnosti k minoritě je třeba se už konečně jednou postavit. A říci nahlas to, co by mělo zaznít.

Klára Samková hájila barvy Romské občanské iniciativy, byla manželkou romského aktivisty Ivana Veselého. A Tomio Okamura, který sám sebe rádoby žertovně označuje za Moraváka z Tokia, také viditelně není etnický Čech.

Chraň bůh, že by na jejich jinakosti bylo cokoliv špatného! Ale je třeba připomenout, že pokud svá hesla myslí vážně, měli by se s trochou nadsázky i oni dobrovolně odsunout. Kdyby totiž jejich požadavky začaly platit, mohlo by se jim co nevidět stát, že by v České republice byli i oni sami nežádoucí. A dost dobře možná, že kdyby jimi prosazované teorie platily už o něco dříve, vůbec by se do Česka nedostali.

Nezastavíme imigraci, musíme jen nastavit jasná pravidla. Máme z období naší historie světu co vracet.  Musíme však rozdělit imigranty na ekonomické a politické. Každý imigrant musí respektovat naše náboženství, kulturu a právo. V případě porušení pravidel se nesmí stát bát použít i represivní složky. Nesmíme dovolit zneužívání sociálního systému a rozšiřování radikálních náboženství, která podporují terorismus.

Jiří Janeček,  předseda Občanské konzervativní strany

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.