Janeček (O.K.strana): Praha se stala lacinou prostitutkou v rukách impotentních aktivistů

03.12.2015 17:20

Současná situace jasně ukazuje, že Praha se více jak pět let nepohnula o krok vpřed a nachází se v agónii, kterou má dle posledních informací zastavit podpora pražských komunistů.

Janeček (O.K.strana): Praha se stala lacinou prostitutkou v rukách impotentních aktivistů
Foto: ODS
Popisek: Jiří Janeček

Už vláda předchozího primátora Hudečka, který se ve funkci teprve učil jakou linkou tramvaje se dostat do úřadu jasně ukázala, že lidé kteří nemají osobní vztah k městu, kterému z leknutí vládnou v kombinaci s neznalostí, pouze škodí a dokonce může ohrozit bezpečnost města. Jeho experimenty a spolupráce s aktivisty, vyústila k bláznivým nápadům jako uzavírat pro cyklisty důležité komunikační tepny hlavního města. V období posledních povodní v roce 2013 se ukázala absolutní neschopnost krizového řízení města. On osobně  organizačně zklamal, ignoroval povodňový řád, jeho limit pro stavbu barier bagatelizoval a tvrdil, že je předimenzovaný. Odmítal stavět protipovodňové zábrany a to i přes opakované urgence postižených oblastí Prahy. Zavřel nesmyslně všechny školy a školky i v místech položených vysoko nad Vltavou a tak mnozí rodiče tam, kde žádná voda nehrozí. Ve svých prohlášeních se opakovaně vymlouval na minulé vedení Prahy.

Mohl bych zde psát o nedokončeném projektu pražské Náplavky, chaotické a nekoncepční vedení městské policie. Za svůj hlavní osobní úkol primátor vždy považoval nový územní plán. "Metropolitní plán připravujeme, finalizujeme stavební předpisy a strategický plán". Vyhlašoval nekompromisní tažení proti nepoctivým taxikářům, do celého divadla zapadl I jeho nápad s výstavbou 350 metrů dlouhých schodů s převýšením 37 metrů, které měly ulevit stanici metra I. P. Pavlova. Měly jezdit z Nuslí na Vyšehrad. Nic z toho se nepodařilo.

Jestli primátor Hudeček v plné kráse předvedl diletantismus, chaotičnost a neschopnost cokoli organizovat a řídit, tak současné vedení města, které do funkce primátora dokázalo zvolit profesionální zelenou aktivistku z Bratislavy Krnáčovou, která byla třetí náhradnicí v pražské koblihové straně po Kaslovi a podnikatelce Martině Schopperové. Současné vedení předvádí šarádu, kterou Praha nezažila více jak 25 let. Za rok ve funkci slavnostně otevřela a dala do provozu projekty, které jsou starší více jak desetkrát, než její občanství České republiky a nemá na jejich realizace sebemenší podíl. V době bezpečnostního rizika, tak místo řešení rapidního poklesu počtu strážníků, raději zrušila slavnostní rozsvícení vánočního stromu. Její komunikace směrem k veřejnosti připomíná poslední dny jiného Slováka, který se jmenoval Gustav Husák a mimo novoroční projevy o něm nikdo nic nevěděl. Jak se v posledním týdnu ukázalo, tak komunisté současnému vedení vlastně nevadí.

Od korýtek se současným impotentním "vládcům" Prahy nechce, a tak jim poprvé v novodobé historii budou záda u žlabů přidržovat straničtí následníci zmíněného prezidenta Husáka, které dnes vede údajně osoba ženského pohlaví soudružka Semelová, která schvaluje vraždu Milady Horákové, recituje nad hrobem Klementa Gottwalda a podobné perverznosti s hořkou vůní padesátých let dvacátého století.

Posledních deset let můžeme v Praze sledovat morální I odborná selhání velkých politických stran. Experimenty jako Věci Veřejné nebo Babišovo ANO bylo díky finančnímu zázemí schopno na dovést na pocukrovaných saních na magistrát nebo jiné radnice klidně i Mickey Mouse. Je dostatečný čas do dalších voleb, proto jsme v Praze začali sjednocovat rozumná občanská sdružení, lokální strany, osobnosti se vztahem k hlavnímu městu. Proto dnes na prvním setkání přípravného týmu, bylo rozhodnuto o vzniku koaličního subjektu s názvem PATRIOTI PRO PRAHU, které povede bývalý profesionální hasič, patriot, p, předseda unie bezpečnostních složek Bc. Jiří Vítek.

Jiří Janeček, radní hlavního města Prahy a poslanec Parlamentu ČR do roku 2010
předseda OK strany, člen přípravného výboru PATRIOTI PRO PRAHU

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…