Janeček: Pokračuje očista ODS od schopných a pracovitých lidí

04.09.2013 16:48

Tomáš Chalupa, bývalý starosta Prahy 6, vedl několik úspěšných pražských kampaní a já měl tu čest být jako místopředseda pražské ODS u toho.

Janeček: Pokračuje očista ODS od schopných a pracovitých lidí
Foto: ODS
Popisek: Jiří Janeček

Po našem odvoláni v roce 2010 z pozic místopředsedů se pražská ODS pomalu dostávala prostřednictvím pana Svobody pod vliv Petra Nečase, který v závěru neváhal dokonce zrušit i některé oblasti v Praze. Je smutné, že hlavní lídr ODS Miroslava Němcová nekandiduje, jak bylo dříve zvykem, v nejtěžším volebním obvodě, kde se očekává nejhorší výsledek. Evidentně zájem ODS byl nahrazen zájmem osobním, jinak si nedokážu vysvětlit  co dělá na druhém místě obviněný Svoboda. Tomáš Chalupa,který měl v minulých volbách nejlepší výsledek v Praze, se svými pravicovými názory by byl těžký soupeř. Věřím, že politické klání bude na úrovní idejí a programu. Lidé na kandidátce pražské ODS včetně lídra, nejsou konzervativními pravicovými politiky, ale jsou nositeli středolevicového proudu uvnitř ODS. Jsme přesvědčen, že náš jasný pravicový program Hlavu vzhůru-volební blok porazí pseudopravicové myšlenky pražské ODS.

Jiří Janeček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.