Janoušek (O.K. strana): Dezorientovaná elita

26.07.2014 10:29

Hlasování nehlasování...

Janoušek (O.K. strana): Dezorientovaná elita
Foto: logo O.K. strana
Popisek: O.K.strana

Tak nám předseda vlády oznámil, že poslanci vládní strany byli dezorientováni.Toto prohlášení bych nebral na lehkou váhu.Zajímalo by mě, co se za tím skrývá a jak zamezit tomu, aby se to neopakovalo.

Uvádím několik možných příčin takzvané dezorientace poslanců:1.Náhlé probuzení ze spánku.2.Neprobuzení ze spánku.3.Kalousek4.Stav po požití omamné či návykové látky.5.Stav vyžadující požití omamných či návykových látek.6.Kalousek7.Nuda spojená se záměnou hlasovacího zařízení za hrací automat.8.Touha být zajímavým.9.Koaliční soutěž, kdo nejvíc vytočí ministra financí.10.Snížená schopnost porozumění psanému textu a mluvenému slovu.(nepravděpodobné)
Vzhledem k tomu, že se jednáo osoby, jejichž rozhodování má rozsáhlé dopady na fungování státu a společnosti, by bylo vhodné podrobit poslance postižené dezorientací podrobnému vyšetření, nastavit správnou medikaci a v případě nutnosti zbavit svéprávnosti a nařídit ústavní léčbu!!!!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

20:03 Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na rozhodnutí Ústavního soudu