John (ODS): Netahejte mně ty motorky do politiky

04.05.2015 9:54

Krátké zamýšlení pravicově smýšlejícího motorkáře.

John (ODS): Netahejte mně ty motorky do politiky
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Jsem motorkář. Motorka je o svobodě a nezávislosti. Není to přece nástroj politiky. Proto sleduji se zájmem "kauzu" Noční vlci. Strašně by mě zajímalo, o čem se opravdu onen "Chirurg" se svými přáteli bavil zcela na začátku plánování cesty z Moskvy do Berlína.

I když je Chirurg kámoš Putina - dokázal bych jako motorkář uvěřit, že skutečně prvotní motiv byl motiv národní hrdosti a vůle dovézt rudou vlajku znovu do Berlína k 70. výročí konce Velké vlastenecké války. Bez motivace prvoplánově provokovat, dělat "odvetu" za průjezd amerického konvoje nebo jakkoli Putinovi nohsledit.

Pravděpodobně to ale bylo a je jinak a já zas naivně hledám v činech ostatních to pozitivní. Mezitím ruští goebbelsové pohotově přišli na to, že se jim nabídla dokonalá mediálně-propagandistická příležitost.

Tak nebo tak - je pravda, že když chce jet kámoš Putina do Berlína přes půl Evropy v současné situaci vztahů Ruska a EU, tak i kdyby byla prvotní motivace sebeupřímnější, je to prostě blbej nápad.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…