Johnová (Praha sobě): Hlavní město hledá ředitele Městské nemocnice sledné péče

06.11.2020 8:39

Rada hlavního města Prahy schválila vyhlášení výběrového řízení na funkci ředitel/ředitelka Městské nemocnice následné péče (MNNP). Uchazeči o tuto pozici v této příspěvkové města mohou podávat své přihlášky do 25. listopadu 2020.

Johnová (Praha sobě): Hlavní město hledá ředitele Městské nemocnice sledné péče
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radní Milena Johnová

„Nemocnice následné péče je důležitým, byť roky opomíjeným, článkem v městském zdravotnickém systému. V zimě jsme zahájili rozsáhlou rekonstrukci vnitřních prostor a plánujeme také nástavbu, která by zvýšila kapacitu nemocnice. Chceme vybudovat moderní a žádané zdravotnické zařízení s kvalitní, účinnou péčí a já se těším, že nová ředitelka či ředitel povedou tento projekt ke zdárnému cíli,“ říká Milena Johnová, radní hl. m. Prahy pro oblast zdravotnictví a sociální politiky.

Více informací a podmínky výběrového řízení jsou zveřejněny na Úřední desce Magistrátu hl. m. Prahy, na zdravotnickém portálu města na praha.eu a budou uveřejněny také v tisku. Zájemci mohou podávat své přihlášky do 25. listopadu 2020, vybraný uchazeč či uchazečka by měl v ideálním případě nastoupit do funkce od ledna roku 2021.

Městská nemocnice následné péče je příspěvkovou organizací hl. m. Prahy a zároveň jediným lůžkovým zdravotnickým zařízením zřizovaným hlavním městem Prahou. Nemocnice poskytuje následnou lůžkovou péči, komplexní lékařství a ošetřovatelskou péči nemocným. Její kapacita je 160 lůžek na pěti samostatných odděleních. Jedná se o logopedii, ergoterapii a rehabilitaci. Poskytuje také specializovanou ambulantní péči jako je kardiologická ambulance, psycholog, interní ambulance a rehabilitace.

Letos prochází nemocnice celkovou rekonstrukcí. Dokončena je oprava střechy a rekonstrukce tří pater lůžkového oddělení, která dostala novou zdravotnickou techniku a vybavení, například polohovací elektrická lůžka, noční stolky s jídelní deskou, antidekubitní pasivní matrace nebo nové sociální zařízení. Dále bude rekonstruováno technické zařízení budovy. V příštím roce by se mělo začít přípravou rozšíření MNNP o nástavbu v podobě dvou pater budovy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…