Kabinet premiéra Sobotky schválil Programové prohlášení vlády ČR

12.02.2014 23:05

Vláda ČR na svém zasedání 12. února 2014 jednomyslně schválila Programové prohlášení vlády ČR. Do finální verze byly zapracovány připomínky, které vzešly jak z jednání koaliční rady, tak ze schůzky tripartity.

Kabinet premiéra Sobotky schválil Programové prohlášení vlády ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

„Základní teze programového prohlášení se zaměřují na hospodářský růst země, rozvoj podnikání včetně tvorby pracovních míst, efektivní využívání evropských fondů, administrativní odlehčení aparátu, investice do vzdělání, vědy a výzkumu či nesmlouvavý boj proti korupci. Také politika vzhledem k Evropské unii bude nyní jednotná,“ řekl předseda vlády Bohuslav Sobotka.

Programové prohlášení bude v pátek 14. února 2014 zasláno do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky k dispozici všem poslancům a poslankyním, kteří budou v úterý 18. února 2014 hlasovat o vyslovení důvěry vládě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vlada.cz

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…