Kacer (TOP 09): Upevním pozici TOP 09 v Brně

17.05.2015 13:41

Navrátit důvěru v politické strany. Prosazovat a vyšperkovávat program TOP 09 v Brně. Využít odbornosti členů a podporovatelů TOP 09. Zapojit co nejvíce lidí do práce v brněnské TOP 09.

Kacer (TOP 09): Upevním pozici TOP 09 v Brně
Foto: TOP 09
Popisek: Jaroslav Kacer, člen Zastupitelstva města Brna (TOP 09)

Lépe komunikovat s veřejností a nabízet získané zkušenosti a znalosti občanům. Tyto úkoly si klade za cíl nově zvolený regionální výbor TOP 09 Brno-město, v čele se znovuzvoleným předsedou Jaroslavem Kacerem. 

‚‚Otevíráme TOP 09 v Brně novým lidem i novým nápadům. Chceme dát prostor lidem nebo studentům, kteří s TOP 09 sympatizují, a není jim osud Brna lhostejný. V současné společenské náladě mají však strach se stát členy. Třeba po čase změní názor či se stanou novými kandidáty v komunální politice a rozšíří tak již kvalitní tým TOP 09 v Brně. Potěšující je, že většina nájezdníků usilující o moc již opustila naše řady a přešla k jiným subjektům,‘‘ uvedl Jaroslav Kacer, předseda regionální organizace, člen ZMB a předseda Komise smart city RMB.

Regionální výbor se zaměří na zlepšení fungování a také zviditelnění TOP 09 v Brně. ‚‚Členům jsem nabídl pouze dřinu a pot, což však nemusí být vždy korunováno úspěchem. Současná situace je pro nás dobrou výzvou pro náš další rozvoj. Můžeme sem tam narážet hlavou do zdi, je ale dobré nerezignovat a stále hledat cestu. Nebudeme nabízet populistické a marketingové zkratky, ale budeme představovat cíle s obsahem a vizí do budoucnosti,‘‘ zdůraznil Kacer. Chce využít práce expertních komisí založených pod záštitou regionálního výboru či vytvořit poradenskou službu a help desk, který by sloužil občanům města. Cílem je využití odbornosti členů a podporovatelů, které TOP 09 v Brně má.

Regionální organizace TOP 09 Brno-město si své vedení zvolila 14. 5. 2015. Místopředsedy se stali Petr Kunc a Věra Soukalová. Sněmu se mimo jiné zúčastnil i předseda krajské organizace Jan Vitula, který upozornil na blížící se krajské volby a zdůraznil potřebu spolupráce s nově zvoleným vedením brněnské organizace TOP 09 při přípravě krajské kampaně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…