Kandidátku hnutí ANO v Praze povede Martin Stropnický

13.05.2017 20:30

Krajský sněm hnutí ANO v Praze schválil v sobotu 13. května kandidátní listinu pro letošní podzimní sněmovní volby. Lídrem kandidátky zvolili delegáti krajského sněmu ministra obrany Martina Stropnického, který je zároveň předsedou krajské organizace hnutí ANO v Praze.

Kandidátku hnutí ANO v Praze povede Martin Stropnický
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Rád bych všem přítomným poděkoval za konstruktivní přístup. Sestavování kandidátky v tak velkém a významném kraji, jakým je Praha, vůbec není jednoduché. Je potřeba dojít k racionálnímu konsensu a najít kvalitní kompromis. A to se stalo.“ uvedl ihned po svém zvolení Martin Stropnický.

Dvojkou na kandidátce je současný ministr spravedlnosti Robert Pelikán, na třetím místě je profesorka 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy a přednosta pracoviště pražského IKEMu Věra Adámková. Hned za ní jsou magistrátní zastupitel a bojovník proti bankovním poplatkům Patrik Nacher a současný poslanec za ANO Matěj Fichtner. Kandidátku musí ještě schválit celorepublikový výbor hnutí ANO.

Pražský krajský sněm byl v rámci hnutí ANO jeden z posledních v celkovém pořadí, své kandidáty budou volit tento víkend ještě ve Středočeském a Ústeckém kraji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!