Kavij (KSČM): Štěkot stran opozičního „demobloku“ sílí

31.03.2021 4:31

Přizvání ruské firmy Rosatom do výběrového řízení o dostavbu jaderné elektrárny v Dukovanech.

Kavij (KSČM): Štěkot stran opozičního „demobloku“ sílí
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Následné odvolání vládního zmocněnce pro jadernou energetiku Jaroslava Míli z důvodu jeho chybějící bezpečnostní prověrky. Dva  kroky ministra průmyslu a obchodu Karla Havlíčka, které způsobily, že politické „elity“ opozičního demobloku opět vypadaly jako býci na červeném hadru, varující svými „hutnými“ ideologicky zabarvenými prohlášeními před skrývajícím nebezpečím z ruské strany.

Anketa

Je smrt Petra Kellnera ztrátou pro Českou republiku?

77%
11%
hlasovalo: 14370 lidí

Názory „starých známých rusofobů“, vůdkyně TOP 09 Markéty Pekarové Adamové či senátora Pavla Fischera, již nikoho nepřekvapí. Stejně jako šéfa ODS Petra Fialy, bijícího tentokrát na poplach upozorněním svým komentářem, že „Babišova vláda hazarduje s bezpečností ČR, to musí podzimní volby ukončit!“

Zatímco Německo navzdory pokračujícím sankcím ze strany USA pokračuje s ruskou společností Gazprom na dokončení a spuštění nového plynovodu Nord Stream 2 a ruská strana podepisuje dohody s Německem, Francií, Španělskem a dalšími státy na výrobu vakcíny Sputník V, Česká republika „upevňuje“ své postavení koloniálního státu vůči Západu. Vše s přispěním BIS a vyznamenaného Koudelky CIA, plnící do puntíku její příkazy, či SUKL, „bránícímu“ se schválení očkovacích vakcín, dodaných ruskou stranou.

Ohrožením pro tento stát, pane profesore Fialo, není ruská společnost Rosněft, ale politici Vašeho kalibru ve službách cizích západních mocností. Ve Vašem případě navíc „poskoci“ sudetoněmeckého landsmanšaftu!

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.