Kislingerová: Startovací byty pomohou mladým rodinám či samoživitelkám řešit jejich situaci

14.03.2017 10:12

Náměstkyně primátorky hl. m. Prahy Eva Kislingerová pokračuje v pracovních návštěvách pražských městských částí. Tentokrát navštívila Modřany.

Kislingerová: Startovací byty pomohou mladým rodinám či samoživitelkám řešit jejich situaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Eva Kislingerová

Starosta Milan Maruštík s dalšími členy Rady městské části Praha 12 seznámili náměstkyni Kislingerovou s připravovanými projekty. „Obyvatelé Prahy 12 vybírali v loňském roce priority, mezi kterými jsou například revitalizace zelených ploch, domov pro seniory, či čtyřproudové napojení na okruh, plánovaná varianta 5A,“ sdělil starosta Maruštík.

V Modřanech náměstkyně Kisligerová také navštívila Viniční domek, který Praha 12 před několika lety úspěšně zrekonstruovala a využívá ho ke společenským a kulturním akcím.

Prohlédla si rovněž objekt v Modřanské ulici, kde by mělo vzniknout dvacet dva startovacích bytů. „Jsem moc ráda, že městská část vnímá potřeby mladých rodin, či matek samoživitelek, kterým by takovéto bydlení pomohlo řešit jejich složitou situaci. Jako náměstkyně pro finance hlavního města Prahy a zároveň jako členka komise pro fond Rozvoje dostupného bydlení v hlavním městě se budu snažit nalézt možnosti, jak tento projekt podpořit“.

Závěr návštěvy náměstkyně Kislingerové v Praze 12 patřil lokalitě, kde by měl do roka vzniknout Centrální park Modřany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.