Kohout (ANeO): Mediální útoky babišovského plátku pokračují

12.05.2014 10:47

Ano mohu připustit, že jsem v politice udělal spousty chyb za, které se stydím a stydět budu, ale v české společnosti se nekouká na to, co je nyní, ale kouká se pouze na to, co bylo. Takto funguje v ČR demokracie? Ano, funguje.

Kohout (ANeO): Mediální útoky babišovského plátku pokračují
Foto: Lukáš Kohout - profil
Popisek: Lukáš Kohout

Je to smutné, ale dnes se ani nedivím, že můj dědeček, který byl opravdu formát slušného a spolehlivého člověka odmítl chodit cinkat v roce 1989 na náměstí. Dnes již tomu opravdu rozumím, byť dlouho jsem to nechápal. Dnes musím smeknout klobouk, který nenosím.

Dovolím si použít slova odstoupivší kandidátky JUDr. Kláry Alžběty Samkové, že toto je politika ve stylu Itálie.

Musím plně odmítnout mediální útoky redaktorky deníku 5 plus 2 Děčínsko, která informuje o jaké si korupci. Její článek je naprosto nehorázná lež, kdy pro své tvrzení nemá žádné, ale žádné důkazy, protože jinak by je předložila občanům ČR k posouzení.

Její bulvární článek svědčí pouze o tom, že za tímto článek stojí Andrej Babiš, který je vlastníkem tohoto mediálního impéria. Je smutné jak Komunistický donašeč poškozuje prostřednictvím svých zaměstnanců ostatní politické subjekty a kandidáty.

Je smutné, že volební soutěž není čestná a férová. Ona být ani nemůže Andrej Babiš musí tyto volby vyhrát, aby měl před Bohuslavem Sobotkou silnější postavení.

Lukáš Kohout

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Kohout - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …