Koller: Víme, kde jsou peníze

04.10.2016 6:29

Stále se řeší, co s uprchlíky a ilegálními migranty, kdy a za co se budeme bránit. Úsvit s Blokem proti islamizaci mají recept jak na nezvané hosty, tak na získání peněz pro řešení problémů.

Koller: Víme, kde jsou peníze
Foto: Dotazník pro Martina Kollera
Popisek: Martin Koller

Obecně lze konstatovat, že většina současných migrantů nepřináší aktuálně ani perspektivě nic pozitivního, natož nějaké obohacení. Nanejvýš posilují paralelní uzavřené islámské komunity v řadě západoevropských zemí, které jsou základnami islámského terorismu. Proto lze navrhnout jejich umístění na ostrovech mimo evropskou pevninu, což opakuji už minimálně rok. Na ostrovech by ilegálové dostali základní ubytování v táborech, základní stravu a lékařské ošetření, a to na náklady mateřských zemí.

Mateřské země, které jsou ve válce, by si ilegály po jejím ukončení odvezly. V případě, že se tam neválčí, odvezly by si je hned. Ilegál by měl mít automaticky zakázáno doživotně žádat o azyl, pracovní pobyt, nebo občanství v EU, protože vědomě porušil zákony EU ilegálním vstupem na území unie! V případě, že by mateřské země na svoje občany neplatily, požádaly by EU a USA (s Tureckem a Saúdskou Arábií, hlavními tvůrci takzvané uprchlické krize) o půjčku MMF, nebo jinou globalistickou finanční instituci, která podporuje multikulturalismus a islámskou invazi. Ta by si mohla dluh od mateřských zemí ilegálů vymoci, lépe, než neschopná EU. V případě potřeby by mohly dopomoci i mezinárodní sankce proti takovým neplatičům.

Pokud by peníze na humanitární pomoc mimo Evropu dále chyběly, existuje v rámci EU vydatný zdroj. Kupříkladu stačí snížit o 60% i více platy a důchody desítek tisíc všemožných byrokratů a dalších příživníků v EU, počínaje eurokomisaři šéfy Junckerem a Schultzem s jejich 29 000 EUR měsíčně. Ani tak Juncker nebude muset pít krabicové víno. Naprostá většina z nich přece nadšeně prosazuje pomoc všemožným takzvaným uprchlíkům, takže se jistě rádi vzdají části svého nezaslouženého luxusu.

Rovněž by se mohly na polovinu i méně snížit náklady na domácí servis ve prospěch byrokratů EU z jednotlivých zemí a náklady na tisíce služebních cest do Bruselu. Jen reprezentace každého ze 17 krajů naší republiky a pobyt jeho reprezentanta v Bruselu stojí ročně přes 600 milionů korun. (v rámci volební kampaně se člověk leccos dozví) Taková reprezentace jen plní kapsy protekčním partajníkům a kasy jejich partají.

Pokud by peníze dále chyběly, stačí zastavit podporu protinárodním politickým neziskovkám a minimalizovat peníze směřující do EU na různé nefunkční a parazitické multikulturní, integrační a ekologické projekty, počínaje solární a řepkovou zlodějinou. V neposlední řadě zastavit penězotoky do korupčních černých děr Kosovo a Ukrajina, kde je podpora z EU stejně rozkradena bez jakéhokoli pozitivního efektu. O výpalném Turecku nemá smysl se vůbec bavit.

Rovněž naše platby do OSN dlouhodobě postrádají jakýkoli smysl a efekt s výjimkou bobtnajících kont protekčních diplomatů v New Yorku, kteří jen posluhují globalistům. Nedávno dostali nápad, že by evropské země měly přijmout 10% všech migrantů ve světě. Když k tomu připočteme jejich Agendu udržitelného rozvoje, z níž vychází protinárodní strategie 2030 naší současné vlády, můžeme OSN hodnotit jako nebezpečný a nepřátelský subjekt, do nějž nemá smysl cpát peníze. Uvedené zdroje by bohatě pokryly nejen humanitární pomoc skutečným uprchlíkům, ale ještě by se mohly využít k podpoře evropských, u nás českých, rodin a jejich dětí.

Autor je kandidát do senátu (7) – Plzeň / jih (7) – Úsvit s Blokem proti islamizaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…