Kolovratník (ANO): Volby jsou základním prvkem demokracie. U komunálních to platí dvojnásob

10.10.2014 7:24

ANO má za sebou dvoje úspěšně zvládnuté volby – do poslanecké sněmovny a do europarlamentu. Nyní máme svá želízka v boji o senát a ve volbách komunálních.

Kolovratník (ANO): Volby jsou základním prvkem demokracie. U komunálních to platí dvojnásob
Foto: ANO.cz
Popisek: Martin Kolovratník

Právě místní volby do obcí a měst vnímám jako nejzákladnější prvek demokracie a svobodné společnosti. I ve stotisícovém krajském městě, jako jsou moje rodné Pardubice, znají občané spoustu kandidátů osobně, vědí čím a jak se živí, popřípadě jaké byly jejich kroky ve vedení města v předchozí době.

V Hnutí ANO od začátku jara pečlivě vybíráme své zástupce, kteří se ucházejí o přízeň voličů. Po vzoru předsedy Andreje Babiše sázíme na kontaktní kampaň, jsme denně v ulicích a mluvíme s obyvateli měst. A to je vzkaz pro všechny, kteří váhají. My v ANO neleníme a vyjíždíme za vámi. Nejsme standardní politická strana, jsme hnutí občanů, chceme věci měnit a chceme politiku vytvářet společně s vámi. Abychom mohli makat a pracovat, potřebujeme o víkendu vaši důvěru.

Martin Kolovratník

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…