Krnáčová (ANO): V úterý 19. září se opět otevře pražská radnice

01.09.2017 18:15

S příchodem měsíce září se opět rozbíhá projekt nazvaný Otevřená radnice. Ten, kdo se přihlásí, má možnost osobně se setkat s primátorkou hl. m. Prahy Adrianou Krnáčovou a probrat s ní různé dotazy, nápady, či pohovořit o tom, co ho zrovna trápí.

Krnáčová (ANO): V úterý 19. září se opět otevře pražská radnice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

Několik takových setkání se již uskutečnilo, řešila se na nich mimo jiné problematika parkování v místě bydliště, směňování městských pozemků, projekt na vybudování rekondičního centra pro pohybové aktivity či Montessoriho lyceum.

„Za dobu konání Otevřené radnice jsem zaznamenala poměrně velké množství dotazů či požadavků. Tomu, kdo dorazí, se snažím maximálně vyjít vstříc. Nastanou i situace, kdy se nám požadavek na místě vyřešit nepodaří. Pak propojím návštěvníky Otevřené radnice s kompetentními úředníky a případy dále sleduji,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová.

Otevřená radnice se zobrazuje na webových stránkách hlavního města www.praha.eu jako kalendář, kde se každý občan může přihlásit na vyhlášené termíny a s primátorkou se osobně setkat. Po zadání kontaktních údajů a krátkém uvedení tématu diskuze, obdrží následně zájemce odpověď na zvolený e-mail. Po schválení požadavku dostane další zprávu s potvrzením schůzky a konkrétním místem konání.

Termín dalšího setkání je stanoven na úterý 19. září od 16.30 do 18.00 hod. Objednat se, je možné přímo na stránkách Otevřené radnice (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…