Krumer (SPO): Na takové matematiky může být internetový Seznam pyšný

14.11.2017 10:58

Radek Nohl ze seznamu.cz spočítal, kolik stálo hlídání pražského Hradu policisty za více než rok. Konstatuje, že to stálo 6,1 milionu. Je to další podprahový útok na prezidenta Zemana a jeho spolupracovníky.

Krumer (SPO): Na takové matematiky může být internetový Seznam pyšný
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Radek Nohl brzy vstával, v pondělí 13. října v 05:58 dokázal, že je i po ránu dobrý matematik a spočítal, kolik stálo hlídání Hradu. Není to po prvé, co je toto bezpečnostní opatření znevažováno. Kdyby byl pátek třináctého, tak by to této zprávě slušelo lépe. Zase jde o podprahový útok na prezidenta Zemana a pracovníky jeho kanceláře. Seznam si nemůže odpustit denně přímo, anebo nepřímo, bulvárně útočit na prezidenta Miloše Zemana. A k tomu ještě ČT nevynechá jedinou příležitost, jak prezidenta Miloše Zemana špinit. Co na to říká paní Romancovová, která má se svým útvarem na MV ČR na starost hlídat šíření poplašných zpráv a dělat seznamy těch, co tyto zprávy šíří? Proč nespočítá Nohl, kolik stojí tento cenzurní, pro občany zbytečný útvar, za stejnou dobu daňové poplatníky? A kolik stojí daňové poplatníky hlídání letiště, zábrany na Staroměstském náměstí a hlídání centra Prahy policisty? Je to asi proto, že to není možné svádět na prezidenta Miloše Zemana. Všichni ti, co svévolně, nemravně a v rozporu se zákonem o ochraně osobnosti, tyto pomluvy, především o zdraví prezidenta objednávají a šíří v médiích, které povinně všichni platíme, by měli být alespoň vyšetřeni psychiatrem, když už to nezajímá Úřad na ochranu osobnosti.

Policie a bezpečnostní rámy při vstupu na hrad a další protiteroristická opatření nejsou proto, aby byl hlídán prezident, ale pro bezpečnost občanů a návštěvníků Prahy a dalších míst v naší republice. Myslí si Nohl ze Seznamu, že život zachráněného občana nestojí víc?  Anebo si myslí, že když Valachová dala z rozpočtu MŠMT na krátký reklamní spot o inkluzi ve školství nehorázné čtyři miliony, že je to pro nás přínosnější než 6.1 milionů vydaných za více než rok na hlídání bezpečnosti návštěvníků Hradu? Asi jemu a těm, kdo ho platí je lhostejné, kolik stovek lidí bylo v EU v poslední době zavražděno teroristy. A když někteří „odborníci“ šíří informaci, že u nás nic takového nehrozí, tak to je trestuhodné a měla by si je Romancovová do svého seznamu napsat. Anebo svému blízkému spolupracovníkovi Jandovi alespoň držet ruku na klávesnici, na tužce, propisce, anebo peru, (nevím čím, při jeho vzdělání, píše) aby si to on zapsal do svých „Evropských hodnot“. Měla by si ale i ČSSD uvědomit, že zřízení a činnost tohoto útvaru na MV ČR, který patří spíše do minulého režimu, a jeho blízká spolupráce s Jandou, byla jednou z příčin jejich propadu ve volbách. Pokud útvar nezruší ještě teď, kdy můžou, tak by to měla udělat nová vláda. Ozdraví tím nejenom atmosféru ve společnosti, ale výrazně si tím přidá další podporovatele. To, že u nás nehrozí teroristický útok, je poplašná zpráva, která snižuje ostražitost občanů a tím i jejich bezpečnost. Jsme zatím členy EU, nehlídají se hranice Schengenu, ani zelená hranice ČR, je volný pohyb osob, a kdokoliv, tedy i teroristé, mohou nekontrolovaně vstoupit do naší země.

Asi se budou divit ti, kteří neustále útočí na prezidenta Miloše Zemana, že po zmařené investici sponzorů do protikandidátů Miloše Zemana, to přestane po prezidentských volbách nejenom jejich sponzory, ale i občany, bavit. Stačí si zjistit, kdo a proč posílá těmto prezidentským kandidátům vysoké příspěvky do volebního fondu. Možná se tím také ukáže, kdo si verbální útoky na prezidenta Zemana objednává.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…