Krumer (SPO): Nazývejme věci pravými jmény

16.09.2017 8:36

Jedenáct procent lidí na světě trpí hladem a hrozí jim hladomor. Pomůže to řešit CETA? Mnohdy se politici v EU řídí pokyny, příkazy, vyhrožováním a zájmy těch, které nikdo nevolil.

Krumer (SPO): Nazývejme věci pravými jmény
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Nazývejme věci pravými jmény

Dnes uvedla a komentovala ČT skutečnost, že jedenáct procent lidí na světě trpí hladem a hrozí jim hladomor. K tomu se soucitně vyjadřují politici, celebrity pořádají sbírky, u nás sbíráme plastová víčka, zakládáme a dotujeme penězi daňových poplatníků „neziskovky“,…ale hlavní příčina se neřeší. To, že tomu tak je, je hlavně proto, že deset procent lidí vlastní a užívá si devadesáti procent světového bohatství. A jejich nadnárodní monopoly a banky chtějí ještě více, vymýšlejí smlouvy typu TTIP (zatím neschválena), ale nahrazena CETA aby činnost jimi ovládaných nadnárodních monopolů a bank s cílem ukousnout si další díl majetku a trhu Evropy, vypadala bez „horkých“ válek legálně. Některé bruselské instituce a země EU, i naše vláda a parlament až na výjimky bez odporu na tento hazard přistupují.

Pod heslem šíření demokracie západního typu se vedou války v zemích pro agresory strategicky a surovinově významných, které nechtějí jejich „demokracii“ a vojenské základny a chtějí si zachovat svoje tradice, suverenitu a samostatnost. I díky tomu v takto zničených a rozvrácených zemích vzniká anarchie, hlad a organizovaná migrace. Stejní lidé, kteří tyto hrůzy páchají, následně pod různými záminkami financují a vyzbrojují v těchto zemích jim nakloněnou opozici, zprostředkovávají a organizují migraci do zemí EU.  

Tato situace by se dala řešit, kdyby Evropské instituce a politici chtěli a řídili se názory a zájmy těch, kteří je volili. Ale mnohdy se politici v EU řídí pokyny, příkazy, vyhrožováním a zájmy těch, které nikdo nevolil. A tak těchto deset procent svými penězi světu vládne a skutečnost je taková, jako je níže vyjádřeno na obrázku. (Převzato z facebooku). Mysleme na to, když půjdeme k volbám.

 

    Fotka uživatele Klaudia Kruk.

Převzato z profilu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): A opět se to nešafne...

16:21 Havlíček (ANO): A opět se to nešafne...

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu