Kubera (ODS): Nemusíme být v Bruselu pořád hodným chlapcem

02.12.2015 19:47

Občanští demokraté vítají, že Senát v souvislosti s imigrační krizí vyzval vládu k lepší ochraně hranic, zcela spokojení s přijatým usnesením ale nejsou.

Kubera (ODS): Nemusíme být v Bruselu pořád hodným chlapcem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Kubera

„Navrhoval jsem, aby se Česká republika připojila k žalobě na kvóty, které chce zavádět Evropská komise. Přerozdělování uprchlíků podle kvót nic dobrého nepřinese, je to zásah do suverenity naší země a vystavuje nás bezpečnostnímu riziku. Pokud by Německo přestalo imigrační krizi zvládat a uzavřelo hranice, máme velký problém. Nemusíme být v Bruselu pořád tím hodným chlapcem, který podporuje každé rozhodnutí úředníků. Je evidentní, že Evropa si s přílivem imigrantů neví rady, zima možná imigrační vlnu utlumí, ale tím víc uprchlíků přijde na jaře,“ komentuje senátor Jaroslav Kubera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.