Laudát (KAN): Mechanické restrikce by Babišovi celkem šly

16.03.2020 13:27

Komentář na facebookovém profilu k nedostatku zdravotnického materiálu

Laudát (KAN): Mechanické restrikce by Babišovi celkem šly
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Babiš začíná selhávat: mechanické restrikce by Babišovi celkem šly. Patologická neschopnost sehnat zdravotnický materiál alespoň pro nejohroženější skupiny ovšem ne. Přitom vláda věděla o rizicích epidemie minimálně od začátku roku.

Tribuna zimního stadionu v Chomutově, nepovedený PR v Náchodě, pamatujete na jeho priority? Co třeba, kdyby se v lednu poptal, jak jsou na tom Státní hmotné rezervy se zdravotnickým materiálem? Jenže hmotné rezervy ho zajímaly jenom proto, co by se dalo ještě střelit, aby zalátal čím dál větší díru ve státním rozpočtu po více než šestiletém rozpočtovém mejdanu.

Jenže nyní končí sranda. V karanténě se začínají ocitat policisté, hasiči, je otázkou času, kdy to bude více zdravotníků, nebo prodavaček v potravinách. Nazí bez ochrany mohou zůstat penzisté a lidé s oslabenou imunitou.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Reforma důchodového systému - přístup odpovědných a populistických politiků

20:18 Ministr Rakušan: Reforma důchodového systému - přístup odpovědných a populistických politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodové reformě.