Lebloch (SPO): A je vymalováno

01.02.2018 6:37

Máme to za sebou. S dobrým koncem. Někde jsem zaslechl, že volební účast 66,6 procent je satanským číslem a nepřinese to tedy nic dobrého. Nevím,jestli to nebyl další - teď již povolební útok na zcela demokraticky zvoleného prezidenta.

Lebloch (SPO): A je vymalováno
Foto: SPO
Popisek: Mgr. Roman Lebloch

Působím již dlouhá léta ve vedení školy, která je na adrese se satanský číslem č.p.666, je velká a nikdy se tady nic satanského a zlého snad nestalo.

Rovněž mě potěšilo, že mnoho erudovaných a vzdělaných lidí, se kterými jsem mluvil, kladně hodnotilo zvolení Zemana. Takže jsme to nebyli jen my staří a nevzdělaní, kteří zajistili Zemanovo vítězství.

Je zajímavé, kolik máme najednou v republice sociologů, politologů, filozofů, komentátorů pravd i nepravd. Vyrojila se jich celá řada. A kapitolou samou jsou tihle europoslanci, převážně zaměření proti Zemanovi. Divíte se jim? Za tučné statisíce svých platů žerou a mlaskají u evropského koryta a vykládají vám takové báchorky, až si řeknete, že když se rozpadla RVHP, tak už by se mohl rozpadnout i tento evropský moloch. Tím se zároveň omlouvám europoslanci Janu Kellerovi, který vidí z mého pohledu svět zcela reálně.

Do toho vyskakují zprávy, že saské město už nezvládá nápor příchozích utečenců a je zoufalé. A Syřan v Německu může dovézt další manželku. Pomalu a plíživě začíná konec staré dobré Evropy.

V kontextu toho všeho je dobře, že jsme si zvolili navzdory všem Feničům,Halíkům a jim podobných tohoto prezidenta a že jsme nenaletěli marketingovému produktu bez politických zkušeností, který mnohdy odpovídal nevím, poradím se. Víme, u koho se radí…

Mgr. Roman Lebloch, SPO Zlínský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

23:08 Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k zákonu o zemských znacích a vlajkách