Linek (Soukromníci): MARŤANI JSOU MEZI NÁMI

31.05.2017 10:20

Celý den jsem se včera domníval, že téma pro glosu bude zacházení s policejním vozem BMW supersport i8. Pozdní večer mě však vyvedl z tohoto přesvědčení. Vždycky jsem se velice skepticky díval na výskyt mimozemských civilizací na naší planetě. Mělo mě trochu varovat dávné prohlášení Jiřího Paroubka, že pokud zde přistanou Marťani, bude vládnout s nimi. Včera tj. 30. 5. 2017 po 22. hodině jsem se v pořadu ČT24 Události, komentáře přesvědčil na vlastní oči o opaku. Ano, už jsou mezi námi.

Linek (Soukromníci): MARŤANI JSOU MEZI NÁMI
Foto: archiv LL
Popisek: Ladislav Linek (Soukromníci)

Existují, žijí mezi námi a nejen to. Ve své blahosklonnosti vytvářejí i pro nás normy, co máme mít zakázáno, co máme mít přikázáno a jak to má být kontrolováno, protože my hlupáci nevíme, jak správně žít. Mluví řečí, kterou normální člověk nemůže rozumět.
 
Ano, mluvím o debatě o tzv. protikuřáckém zákoně. Kdo jste tento pořad neviděl, tak této debaty se zúčastnili pan senátor Ivo Valenta, pan Petr Jákl, prof. Pavel Pafko a náměstkyně ministra zdravotnictví paní Lenka Teska Arnoštová.
 
Upozorňuji, že jsem rovněž nekuřák, ale argumenty paní náměstkyně byly, nezlobte se na mě, místy směšné. Ale naprosto odpovídající dnešní politické situaci a dnešní trochu zvrácené době. Vládnoucí garnitura přesně ví, co nám má zakazovat, přikazovat, umí za nás myslet, umí nás kontrolovat a řídit.
 
Ovšem bez jakékoliv zodpovědnosti. Na věcné a naprosto logické argumenty pana senátora Valenty a pana Jákla z praxe, vyjmenovávala paní náměstkyně čísla zákonů a nařízení EU, s neustálým zdůrazňováním péče o zdraví a blaho lidu. Napadlo mě, že by se mohl založit i „Výbor obecného blaha“, ale to už tady bylo a všichni víme, jak to dopadlo. Když pan senátor Valenta upozornil, že se zákonem o zákazu kouření je spojen i zákon o tzv. odpovědnosti hostinského za případné přečiny či trestné činy hosta, který opustí jeho lokál, tak na to paní náměstkyně protiargumentovala, že hostinský moc dobře pozná už podle oblečení, který host je např. řidič či potencionální delikvent. Tím se jasně prozradila, že není z této planety, ale ze vzdálené galaxie zvané ČSSD.
 
Bůh nás ochraňuj před dalšími zákony a nařízeními, které nám zajistí příští ráj na Zemi, tedy v ČR.
 
Pozn. Profesora Pafka jako člověka, kterého si velice vážím, z hodnocení této debaty samozřejmě vynechávám.
 
Pokud budete mít čas a náladu podívejte se na tento pořad na internetu.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!