Lisková (BPP): Vraždy, znásilňování, pedofilie - toto podporuje naše vláda a USA!

13.11.2015 15:23

Doba, kterou aktuálně prožíváme, je tak zvrhlá, až se to nám "normálním" snad nechce ani věřit.

Lisková (BPP): Vraždy, znásilňování, pedofilie - toto podporuje naše vláda a USA!
Foto: (archiv Nela Lisková)
Popisek: Nela Lisková, bývalá kandidátka na primátorku Ostravy

Evropa, jak ji známe a máme rádi, končí a valí se na ni černá, vraždící "mlha" se zápachem znásilňování, strachu a smrti.

Horor? Může být... Spojené státy jsou nejvyšším bezpečnostním rizikem pro celý svět. Toto zlo je jejich plánem a cílem. O tom už snad žádný průměrně inteligentní člověk nemůže pochybovat. Ano, po tomto vyjádření si vyslechnu, že jsem ruská agentka a komunistka. To je mi ovšem srdečně jedno, když nám všem jde reálně o život a naše vláda k tomu významně přispívá a jde tvrdě proti nám a to doslova přes mrtvoly, jak příznačné...  Thomas Barnett, poradce bývalého amerického ministra obrany Donalda Rumsfelda, již v roce 2002 oficiálně sdělil toto:

„Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“ Dále uvádí, že politiků, kteří se tomuto šílenému plánu postaví a budou hájit národní zájmy se americká vláda zbaví, zabijí je. Takže si můžeme být jistí tím, že jsou i naši vládní činitelé nejen uplaceni, ale rovněž ze strany americké administrativy vydírání. Neuposlechneš - zlikvidujeme tě ! Takže my všichni, kteří se proti USA stavíme jsme podle vyjádření Thomase Barnetta v přímém ohrožení života a předurčení americkou vládou k fyzické likvidaci.

Tady máme jasné vysvětlení chování našich politiků, proč se vyjadřují tak, jako by byli pod vlivem návykových látek. Jsou pod vlivem a patně je to i návykové a pro nás všechny vysoce nebezpečné. Má to řešení ? Pochopitelně, že má. Ale je nutné si, vážení občané uvědomit, že to řešení jsme my ! Nikdo jiný, jen my ! Jestliže se nepostavíme tomu, co se již řadu let plánuje, pak nemáme šanci s tím cokoli udělat. Nikdy nebyla situace tak závažná a i když si nedělám iluze, že by naše vláda, kdy jednala v náš prospěch, snažila se alespoň, aby to tak vypadalo. Ovšem o závažnosti situace svědčí skutečnost, že dnes už se veřejně vyjadřují a zcela otevřeně přiznávají na čí straně jsou a pro koho pracují. Alespoň v tom si můžeme být tedy zcela jisti. Bělobrádek nás ženy vyzývá, abychom se podvolily muslimům, Stropnický hájí zájmy USA a zločinecké organizace NATO, Babiš by nám rád prezidentoval,  protože má plnou podporu ze strany USA za plnění jejich zvrhlých plánů v naši zemi, Schwarzenberg s Dienstbierem a Šabatovou ignorují naše lidská práva a upřednostňují cikánské a muslimské menšiny a spolu s neziskovými organizacemi páchají trestnou činnost a rozvracejí s jejich pomocí stát. Proto tolik všichni z naši vlády tak podporují neziskové organizace, kterými neprůhledně protékají miliardy, které jdou následně do kapes našich politiků a jen, aby se neřeklo, tak nepatrné procento, ale opravdu jen nepatrné se vynaloží na "pomoc" potřebným, jako zastírací manévr. Pochopitelně nesmím opomenout hlavního viníka a šéfa této vládní mafie, amerického velvyslance Andrewa Schapira, kamaráda muslima Baracka Husseina  Obamy. To je mi svoloč psychopatů a tito nám vládnou ! Takže vážení občané, tímto vás vyzývám k podepsání petice  pro vyhoštění amerického velvyslance "protektora" Andrewa Schapira z naši země a za zrušení americké ambasády jednou provždy v naši zemi !  http://www.petice24.com/petice_za_referendum_o_vyhotni_velvyslance_usa_schapira#form  Nenechejme si to, co nám naše vláda ve spojení s americkou ambasádou působí již nadále líbit. Jsme v přímém ohrožení života a jsou nám diktována  nová, zvrhlá pravidla, která s těmi našimi nemají nic společného. Je nám vnucován zvrhlý a úchylný model pro výchovu našich dětí, díky kterému nelze z dětí vychovat zdravě myslící, inteligentní a slušné lidi a to je jeho účelem. Jsme manipulací médií, neustálým lhaním a překrucováním pravdivých informací uměle vmanévrovávání do rolí hlupáků a poslušných oveček s cílem bát se a nemít vlastní názor na nic. My, kteří jsme ještě schopni si vlastní úsudek vytvářet jsem vydírání a je nám vyhrožováno likvidací. Toto je pravý, reálný obraz dnešní doby. A my ho musíme  striktně odmítnout ! A nedopustit, aby v tom USA v naši zemi pokračovala a tím ohrožovala naše životy a vývoj a zdraví našich dětí. Protože podporování pedofilie, homosexuality, muslimské víry, která víru nemá a jen si vírou obhajuje ta zvěrstva a zločiny, které páchá, to je pro náš národ nepřijatelné!

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…