Lorenc (DSSS): Úřady práce

06.10.2013 15:30

Jsem znechucen přístupem úředníků na ÚP.

Lorenc (DSSS): Úřady práce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Úřad práce pro Prahu

Úřady práce. Jsou potřebné??

Dobrý den. Dovolte mi malé zamyšlení nad potřebou úřadů práce. Budu psát opět dle osobních zkušeností a dokonce i zkušeností mé blízké osoby.

Jsem znechucen tímto systémem a netajím se tím! Proto jsem se rozhodl kandidovat za DSSS, která jediná má zájem na ochraně práv a svobod všech slušných lidí v naší vlasti. Neodradí mě ani mediální kampaň zaměřená na naši stranu. Která má za úkol zničit v očích lidí pohled na nás. Nemají problém zajít až za hranici slušnosti. A dokážou urážet a špinit.

Ale nyní již k tomu co mám na srdci. Mám pocit, že občan, jenž je nucen se díky systému zaregistrovat na „pracáku“ je v očích tamních úředníků jako škodná. Má blízká osoba, jež se musela na úřad práce nahlásit po mateřské dovolené, se nestačila divit, co se tam dozvěděla. A můžou být rádi, že jsem se té návštěvy neúčastnil také. Protože bych tam udělal takové dusno, že by se ta úřednice (která bohužel za systém nemůže) asi hodně divila!

Jak je možné, že člověk, který není schopný sehnat si v tomto státě práci na plný úvazek (a obeslal životopisem mnoho společností) nedostane příspěvek a to jen pro to, že je schopný a našel si brigádu za nějakou mzdu neodpovídající potřebám důstojného života. Mělo by být samozřejmé, pokud to je tak, aby si k onomu směšnému příspěvku měl právo každý aspoň přivydělat na důstojný život bez strádání! Nebo se pletu? Jak je možné, že úřednice ještě reptá, když má mít ten člověk směnu na té brigádě. Že to neexistuje a musí se dostavit na pracák?! Co si to vlastně dovoluje ten úřad na nic a k ničemu?!

Lidé tam chodí jako roboti a stejně jim nejsou schopni pomoci! Ti co chtějí dělat, ti si stejně práci najdou sami. Tak to zavřeme a zrušíme a ušetřené miliardy dáme tam, kde budou užitečné. Dle mého nemá takový úřad vůbec smysl a je to jen vyhazování peněz!

DSSS chce zajistit pro všechny ty, co chtějí pracovat dostatek pracovních příležitostí a hlavně důstojné podmínky a jednání. A za dřinu také náležité platové ohodnocení. Paní Nagyová dřela jako „kůň“ a měla se přeci skvěle. Tak proč by se měl mít dělník tvrdě pracující hůře než ona?!

Volte hlavou! Volte rozumem! Volte DSSS!

Váš kandidát za Olomoucký kraj č. 6 Lorenc L.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…