Lukša (TOP 09): Systém Babiš

18.06.2015 18:08

Nejlepší bude, když se všichni, kteří budeme součástí elektronických tržeb (EET), přes restauratéra, po instalatéra a truhláře pomodlíme, aby naše jasná vrchnost prozřela.

Lukša (TOP 09): Systém Babiš
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Chorvatský ministr financí Boris Lalovac nám totiž všem sdělil, jak to bude s 12 miliardami z výběru daní prostřednictvím EET, které tady již několik měsíců prosazuje ministr financí Andrej Babiš. Jeho sdělení je prosté – žádné nebudou. Vzkaz však Boris Lalovac přece jen v naší zemi nechal: „ Není to systém na zalátání děr ve státním rozpočtu.“ A tak snad jen malí obchodníci budou ze systému vyjmuti. Jde třeba o ty, kteří prodávají vlastní zemědělské produkty. Vypadá to, že v naší zemi budeme potřebovat co nejvíce babiček, které by produkty prodávaly. Možná však ministr financí Babiš teď bude chvíli vysvětlovat své jednání s poslancem Šinclem, které nápadně připomíná praktiky doby dávno minulé, jejíž návrat si nikdo z nás nepřeje. A nebude tak mít plno času na své rádoby „skvělé“ nápady.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářík (ODS): Praha obdržela od státu finance na provoz služeb dětských skupin

22:01 Kovářík (ODS): Praha obdržela od státu finance na provoz služeb dětských skupin

Ministerstvo práce a sociálních věcí poskytlo hlavnímu městu Praze 30,3 milionů korun na fungování s…