Lukša (TOP 09): Vždyť se nic neděje

04.01.2016 14:11

I tak by se dal definovat stav, ve kterém se dnes nachází hradní kancléř Mynář. Prověrku sice nedostal, s úspěchem svého rozkladu proti neudělení prověrky na stupeň přísně tajné, jak sám říká, ani nepočítal.

Lukša (TOP 09): Vždyť se nic neděje
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Zbývá tedy ještě podat žalobu, a pokud ani ta nebude úspěšná, může podat kasační stížnost. Do té doby všichni můžeme a nemusíme věřit tomu, že se Mynář k přísně utajeným skutečnostem nedostává, což však evokuje další otázku, na níž jen těžko bude hledat Hrad odpověď. Jak může tedy vykonávat svoji funkci, která obnáší mnoho povinností, a má proto i přísná pravidla? Dá se říct, pokud budeme chtít uvést markantní příklad, že je to stejné jako by nás vozil řidič autobusu bez řidičáku. Pokud bude vše pokračovat tímto tempem, Mynář se svou taktikou prodlužování agonie vydrží hodně dlouho. A pak už nebude ani třeba, aby odcházel.

Věřme, že příští prezident bude své spolupracovníky vybírat mnohem pečlivěji, se zřetelem na dodržování pravidel, která jejich funkce obnáší.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…