MZV: Seminář ke členství Ruska ve WTO a OECD

13.07.2013 19:55 | Zprávy

Dne 12. července 2013 se uskutečnil seminář o členství Ruské federace ve WTO a OECD, který pořádalo Ministerstvo zahraničních věcí ČR.

MZV: Seminář ke členství Ruska ve WTO a OECD
Foto: red
Popisek: Rusko

Cílem semináře bylo představení dosavadního působení Ruské federace (RF) ve Světové obchodní organizaci (WTO) a aktuální stav přístupových jednání RF k Organizaci pro ekonomickou spolupráci a rozvoj (OECD) a informování o způsobech řešení, které lze využít v případě problémů s implementací závazků RF. Debata měla rovněž přispět k identifikaci hlavních příležitostí a dopadů na podnikatelský sektor v této oblasti a získat názory podnikatelského sektoru a zpětnou vazbu k praktickým dopadům integrace RF do WTO a OECD. 

Na semináři vystoupili kromě zástupců Ministerstva zahraničních věcí, Ministerstva průmyslu a obchodu a podnikatelského sektoru i náměstek generálního ředitele Evropské komise pro obchod Peter Balas, který byl hlavním vyjednavačem za EU v přístupových jednáních Ruské federace k WTO.

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo zahraničních věcí

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Skopeček (ODS): Lidé nechtějí migraci, Green Deal, progresivismus. Co na to EU?

8:04 Skopeček (ODS): Lidé nechtějí migraci, Green Deal, progresivismus. Co na to EU?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám do Evropského parlamentu a důvěře lidí.