Michek: Flirt nebo postelový byznys?

27.04.2017 9:17

Staré perské přísloví říká: "Do žen a do melounů se nevidí!" A ono to stále platí. Tento týden bulvární tisk přinesl informaci, že Petra Paroubková, manželka bývalého premiéra České republiky Jiřího Paroubka, odešla ze společné domácnosti skrze vztah s jiným mužem. To se občas stává i v jiných rodinách.

Michek: Flirt nebo postelový byznys?
Foto: NS - LEV 21
Popisek: Petr Michek

Tímto mužem, který Petru Paroubkovou měl okouzlit, má být David Radil, údajný šéfredaktor časopisu Menhouse, který má mít pověst svůdníka. Jeho slabostí prý jsou luxusní automobily a společnost krásných žen, zejména dobře finančně zajištěných. S tímto odhalením přišel EXPRES.CZ, jehož zpravodajové získali informace o místu jejich častých schůzek. Známost Petry Paroubkové a Davida Radila má trvat údajně od června 2016.

Na přímý dotaz redaktorů eXtra.cz, kteří oslovili Davida Radila s otázkou, jaký vztah má s Petrou Paroubkovou, tento odvětil, že pouze pracovní. Ať je jejich vztah jakýkoliv, tak každopádně může stát za rozbitím rodiny malé Margarety Paroubkové, která tímto krokem své matky ztratila domov a rodinné zázemí. A to je velmi smutné. Zájmy dítěte by měly mít vždy přednost.

Manželský poradce, či psycholog by řekl: "V zájmu dítěte, je nutno vše smazat a vytvořit fungující rodinu". Ovšem staré české přísloví říká: "Kdo ti svede ženu, tak mu ji daruj, ať se s ní trápí zase on". Jiná pravda říká: "Podruhé si nadrobit do kávy, již není to pravé ořechové". A tak přeji Jiřímu Paroubkovi, aby do třetice našel tu pravou, protože si ji zcela nepochybně, jako pravý gentleman, zaslouží.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…