Ministr Babiš: Jsem strašně rád, že pan poslanec Korte studoval tu brožurku, aby se něco dozvěděl

29.01.2016 13:19

Projev na 37. schůzi Poslanecké sněmovny dne 29. 1. 2016

Ministr Babiš: Jsem strašně rád, že pan poslanec Korte studoval tu brožurku, aby se něco dozvěděl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

Děkuji, pane předsedající. Já jsem strašně rád, že pan poslanec Korte studoval tu brožurku, aby se něco dozvěděl. Já jsem si také zvykl, že pan poslanec Korte mě tady uráží a je osobní. Jsem rád, že mi říkal, že neumím nic, vlastně neumím počítat, vlastně jsem úplně na nic. Proto jsem asi tam, kde jsem, a proto pan poslanec Korte je také tam, kde je. (Smích a potlesk ze středu sálu.)

Ty dálnice, no, ono záleží na tom, jestli je stavěl Řebíček s Kalouskem, kolik stály. My jsme počítali 300 mil. po rovině, víte, bez tunelů, bez tunelu Blanka, ale to není na dálnici, nějaký jiný tunel. Ty tunely vy umíte dobře. Ale já jsem rád, že připouštíte, že jsou tam ty peníze.

Tu brožuru ano, tu brožuru - já jsem poprvé v životě v zaměstnání, kde si musím dávat pozor na to, abych něco nepodepsal, aby mě nezavřeli, to by se vám strašně líbilo a určitě (Směje se.) i trestní oznámení na EET, které vyšetřuje policie, protože jsme si dovolili utratit pár korun - no tak tu brožuru jsem si udělal za své, proto je tak, jak je. Stála 57 tisíc, zaplatil jsem ji ze svých zdaněných peněz. Ten design brožury dělal brácha mojí ženy zdarma, má zkušenosti, dělá nám na kampaně různé věci. No a je to pravda, co tam je napsané. Takže jsem také vlastně neschopný, že nepoužívám počítač, ale aspoň mě nemohou hacknout. (Smích v sále.) Máte pravdu, asi stojím úplně za nic, no ale - doufám, že jste mi aspoň rozuměl. Já jsem měl včera také hodinu češtiny, takže se snažím.

Děkuji vám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SPOLU a PirSTAN: Korespondenční volba je spravedlivá, férová, jednoduchá a nezpochybnitelná

6:23 SPOLU a PirSTAN: Korespondenční volba je spravedlivá, férová, jednoduchá a nezpochybnitelná

Poslanci se sešli na mimořádné schůzi, jejímž cílem ze strany opozice je znemožnit našim krajanům vo…