Ministryně Schillerová: Novým tajemníkem ministerstva se stane Petr Bejček

11.10.2018 14:32

Na základě výsledků výběrového řízení byl dnes novým státním tajemníkem Ministerstva financí jmenován Judr. Ing. Petr Bejček, který do úřadu nastoupí 15.10.2018.

Ministryně Schillerová: Novým tajemníkem ministerstva se stane Petr Bejček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně financí v demisi Alena Schillerová

Petr Bejček přichází na Ministerstvo financí z Agentury ochrany přírody a krajiny České republiky, kde působil jako ředitel samostatného odboru právně-personálního. Měl na starosti řízení Oddělení personálního a Oddělení právního a veřejných zakázek, přípravu správních rozhodnutí a ostatních aktů ve věcech státní služby, podílel se také na vedení této organizace a byl předsedou kárné komise. Předtím v téže organizaci zastával post vedoucího samostatného oddělení právního a veřejných zakázek a pracoval také jako právník oddělení právní podpory státní správy. Vysokoškolské vzdělání získal na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze a Fakultě životního prostředí ČZU. Hovoří německy a anglicky.

„Jsem ráda, že se podařilo post státního tajemníka tak rychle obsadit. Jsem si jista, že volba padla na správného kandidáta, který má bohaté zkušenosti z oblasti státní správy a výborně se orientuje v právně-personálních otázkách“, vyjádřila se ke jmenování nového státního tajemníka ministryně financí Alena Schillerová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…