Ministryně Schillerová předala ocenění nejlepším prodejnám roku 2017

02.02.2018 21:17

Ministryně financí Alena Schillerová se v historických prostorách Staré čistírny odpadních vod v Praze - Bubenči zúčastnila slavnostního vyhlášení výsledků 2. ročníku Diamantové ligy kvality, která hodnotí velko- a maloobchodní prodejny s ohledem na jejich kvalitu nabízeného zboží a poskytovaných služeb či vstřícnost personálu k zákazníkům.

Ministryně Schillerová předala ocenění nejlepším prodejnám roku 2017
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alena Schillerová, ministryně financí

Do finále letošního ročníku soutěže bylo nominováno celkem 41 potravinářských prodejen a prodejen s nepotravinovým sortimentem. Absolutními vítězi Diamantové ligy kvality 2017 se staly LIDL Mnichovo Hradiště, SIKO KOUPELNY Zlín a AUTO BABIŠ Mnichovice. Zástupci těchto tří prodejen převzali certifikát Držitel ocenění Diamantové ligy kvality, Zvláštní cenu prezidentky SOCR ČR a z rukou ministryně financí Aleny Schillerové a čestného předsedy České společnosti pro jakost Miroslava Jedličky pak speciální Cenu za vynikající kvalitu, která zdůrazňuje výjimečnou kvalitu těchto subjektů v hodnocených kritériích. Ministryně financí všem přítomných obchodníkům popřála mnoho úspěchů a i nadále co nejméně starostí s elektronickou evidencí tržeb.

Diamantová liga kvality je společným projektem Svazu obchodu a cestovního ruch ČR a Ministerstva průmyslu a obchodu, odborným garantem soutěže je Česká společnost pro jakost a Sdružení pro oceňování kvality. V roce 2015 byl tento projekt zařazen do Programu Česká kvalita, který podporuje vláda České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: 15 milionů na domácí hospicovou a paliativní péči. Protože to je důležité

20:18 Hejtman Grolich: 15 milionů na domácí hospicovou a paliativní péči. Protože to je důležité

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke smrti a umírání.