Národní socialisté - LEV 21: Kampaň proti prezidentovi může vést k rozkolu v naší společnosti

04.04.2016 12:22

Stanovisko k organizované kampani proti prezidentu republiky:

Národní socialisté - LEV 21: Kampaň proti prezidentovi může vést k rozkolu v naší společnosti
Foto: NS - LEV21
Popisek: NS - LEV21, logo.

Prezident republiky se stal jedním ze symbolů naší státnosti. V roce 2013 byl zvolen třetím prezidentem České republiky Miloš Zeman. Stalo se tak v první historicky přímé volbě,  občany této země. Prezident tím získal vysoký mandát od svého lidu. Je potěšující, že prezident Miloš Zeman dnes požívá vysoké a stále stoupající důvěry občanů.  Prezident Miloš Zeman se nestal prezidentem jen pro ty vyvolené, stal se prezidentem nás občanů.

Přes tyto skutečnosti, jsme ale svědky stále agresivnějších a organizovaných útoků na  nejvyššího představitele našeho státu.  Za těmito útoky, které pohrdají právy nás občanů,  musíme vidět ty, kteří se stále nesmířili se svoji porážkou v prezidentských volbách 2013, či později i se svou porážkou ve volbách parlamentních. Představitelé těchto skupin popírají samotné demokratické principy, na kterých stojí Česká republika.  Tyto skupiny hledají všemožné záminky k verbálním útokům, které dokonce vedou až k fyzickým útokům na prezidenta republiky.  Tyto útoky se opakovaly zcela nedávno u příležitosti návštěvy prezidenta ČLR. Během této návštěvy docházelo i k zneuctění symbolů našeho státu.  Cíleně směřovaly proti prezidentovi ČR. To vše se děje za vydatné mediální podpory mnohých medií.  Dokonce je k této nedůstojné zneužívána  česká veřejnoprávní televize, která neplní svou úlohu, tedy být  zcela objektivním a nezávislým zdrojem informací.

Jako Národní socialisté, ale zejména, jako občané této země, jsme znepokojeni těmito organizovanými nátlakovými akcemi,  které směřují k tomu, aby vyvolaly vážnou vnitropolitickou situaci, která může vést k rozkolu v naší společnosti.    

Odmítáme snahy o manipulaci s námi občany. Odmítáme snahy o nové výklady historie. Nezapomínáme na odvahu a statečnost našich předků, kteří bojovali za naši svobodu pod prapory českých zemanů, než pod prapory knížecími. Nestydíme se, že jsme národ slovanský, či národ husitský, nezapomínáme, že jsme po staletí o  svá národní práva museli bojovat.  

V této vážné době se hlásíme se ke svému prezidentovi,  který je jedním z nás občanů.

Pane prezidente, jsme s Vámi.  

Ústřední rada

NS-LEV21   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…