Němec (Piráti): Čeští politici se předhání v polopravdách

20.04.2014 9:02

Problém Ukrajiny ukázal jediné. Čeští politici pokračují v tom co bylo před rokem 1989.

Němec (Piráti): Čeští politici se předhání v polopravdách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká pirátská strana - ilustrační foto

Jejich snaha zavděčit se komukoliv je natolik zřejmá, že je většinu obyvatel jejich snažení doslova otravuje.Jestřábí řeči, Miloše Zemana, Lubomíra Zaorálka nebo ministra Stropnického (jehož kvalifikace sahá maximálně k tomu, že hrál prince - hrdinu) jsou až směšné.Nejsou ovšem sami. Bělobrádek z KDU-ČSL by nejraději vytáhl do boje sám. Kalousek pak zbrojí a bubnuje na buben takovým způsobem, že by sám vyhrál třetí světovou.

Ale z čeho čerpají?Podle jejich vyjádření jim nikdo neposkytuje víc informací než nám. Naopak jejich schopnost najít informace jiné například z druhé strany je mizivá.Co si patrně ve větším měřítku neuvědomují. Jdou na ruku snaze prodat další zbraně do Evropy.Uvědomme si, že i přes zcela brutální chování demonstrantů na Majdanu nebo dozorování referenda na Krymu na celé Ukrajině vlivem násilností nezemřelo víc jak 200 lidí. To je méně než zemře denně v Evropě na silnici.Přesto se tu tvoří zcela zásadní hysterie, které v pozadí a mezi řádky, jasně vede k prosazování zbrojení. Přestože od Ruska hrozí nebezpečí asi stejné jako od Německa.

Takže otázka stojí. Za čí peníze tak hlasitě oni pánové křičí?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Česká pirátská strana

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.