Nováková (VPM-NK): Volební klání začalo – vylosovali jsme si magickou a symbolickou 12

03.09.2014 14:40

Naše kampaň již začala, i když bez televizních kamer. Škoda, mnozí by se od nás dozvěděli velmi zajímavé věci.

Nováková (VPM-NK): Volební klání začalo – vylosovali jsme si magickou a symbolickou 12
Foto: VPM-NK
Popisek: Gabriela Nováková

Volba pro město je tradiční liberální celorepubliková politická strana, která umí integrovat a nabízet prostor i nezávislým kandidátům, jako je naše kandidátka.

Kandidujeme pro Vás již ve třetím volebním období a vždy jsme se hlásili k středopravicovému spektru. Po celou dobu prezentujeme stejné názory a vyzýváme všechna politická uskupení o navrácení k morálce a pokoře. Ctíme volební slib, který opravdu potvrzuje to, že zvolený zastupitel je zaměstnancem občanů a musí hájit jejich dobro. Proto budeme usilovat o každý Váš hlas, protože opravdu chceme změnu! Budeme usilovat o sestavení takové koalice, která odstraní politickou krizi, blamáž, aroganci a vzájemnou nesnášenlivost na stávající radnici. Usilujeme o stabilní a otevřený úřad. Ráda bych vrátila do řad zaměstnanců úřadu klid, elán, dobrou náladu, chuť k práci a slušnost. Striktně rozdělíme výkon státní správy od výkonu samosprávy. Nenecháme se zastrašovat a už vůbec nechceme, aby novou radnici ovládli extrémisté, populisté a političtí „veteráni“.

Nebojíme se zastrašování, které se v poslední době vůči nám a našim jednotlivým kandidátům objevilo. Proto vzkazuji všem, že se cítíme být velmi silnými a sebevědomími kandidáty, kteří budou hrát po úspěšných volbách významnou roli při sestavování nového vedení radnice.

Členové našeho TÝMU jsou lokálními patrioty, známými osobnostmi, které působí v ordinacích, školách, školkách, úřadech, ale i v soukromé sféře přímo na Žižkově nebo na Vinohradech. Jsou to lidé, kteří znají problémy každodenního života náš všech. Proto se angažujeme pouze na naší městské části a otevřeně říkám, že jsme doposud neměli ambici kandidovat do zastupitelstva Hlavního města Prahy.

Chceme změnu, máme kvalitní program, dokonale známe prostředí a máme i sílu věnovat se veřejným věcem tak, aby se za naše činy naše děti v budoucnosti nemuseli stydět.

Chceme získat i ty voliče, kteří byli připraveni volit hnutí ANO. Těmto, a i dalším, nabízíme tu správnou alternativu, která se opírá o zhruba stejné priority. Zásadním bodem našeho volebního programu Deset bodů pro "Trojku" je zabezpečení kvalitního slušného a nekonfliktního života našich seniorů. Od našich kandidátů lékařů víme, co je trápí a co by potřebovali ze strany radnice k uspokojování svých každodenních potřeb. Jsme připraveni naprosto konkrétními kroky docílit, že naši senioři se opět začnou usmívat a užívat si ve zdraví život plnými doušky.

Budeme prosazovat instalaci dalších bezpečnostních prvků do našich ulic, před školy a školky, pošty a zdravotnická zařízení, protože současná bezpečnostní situace není dobrá i přestože se v posledních letech velmi zlepšila. A to zejména díky činnosti naší městské policie a ostražitosti spoluobčanů. Není nám lhostejné, že za bílého dne, uprostřed rušné ulice může být okradena babička, která jde se svým důchodem z pošty domů. Před našimi školami nesmějí postávat individua a nabízet našim dětem produkty nebezpečného charakteru. Rádi bychom se procházeli po čistých ulicích, bez psích exkrementů, potkávali usměvavého policistu okrskáře, který bedlivým zrakem monitoruje parkující auta bez řádně zaplacené parkovací karty, vyhání bezdomovce a kontroluje sprejery, kteří svými „uměleckými“ díly devastují soukromé, ale i státní nové fasády.

Máme také naprosto dokonale vyřešen problém s umísťováním dětiček do předškolních zařízení pro děti do 3 let věku.

Na závěr tohoto příspěvku bych si dovolila za náš TÝM požádat Vás, milí spoluobčané - voliči, abyste přišli volit v co největším počtu a moudře rozhodli svými hlasy o budoucnosti našeho Žižkova a Vinohrad. Taková je má výzva, to je náš cíl.

Děkuji za Vaši podporu, těším se na osobní setkání s Vámi při volební kampani v ulicích,

Ing. Gabriela Nováková
kandidátka na starostku MČ Praha 3

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Gabriela Nováková - profil

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …