Novotný (TOP 09): Pražská vláda pokračuje v rozdávání politických trafik

10.02.2018 13:42

Bez ohledu na současný stav, kdy se Praha Adrianě Krnáčové (ANO) rozpadá pod rukama, pokračují radní v pokleslé praxi rozdávání politických trafik bez ohledu na odbornou kvalifikaci. Do představenstva městské akciové společnosti TSK byli v minulých dnech jmenováni dva noví členové, Matěj Fichtner (ANO) a František Adámek (ČSSD). Oba jmenovaní zastávali do loňského října funkci poslance, ale svůj mandát na podzim neobhájili.

Novotný (TOP 09): Pražská vláda pokračuje v rozdávání politických trafik
Foto: top09.cz
Popisek: Václav Novotný (TOP 09)

"Ani jeden z těchto dvou pánů problematice spadající do gesce TSK vůbec nerozumí. Mám důvodné podezření se domnívat, že po skončení jejich působení v Poslanecké sněmovně, považovali spolustraníci za nutné jim obstarat adekvátní finanční zajištění," říká k tomu Václav Novotný, předseda klubu zastupitelů za TOP 09 a upozorňuje na to, že odměna člena představenstva TSK a.s. dosahuje částky sto tisíc korun měsíčně.

"Místo, aby členové koalice dbali na odbornost v městských akciových společnostech, pokračují v praxi rozdávání politických trafik. Nemůžeme se pak divit tomu, že v Praze padají mosty, kolabuje doprava a padají střechy významných budov," dodává na závěr Václav Novotný (TOP 09).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Oborná (ANO): Nikoho netěší, že do Prahy znovu dorazí traktory. Ale ministr jen slibuje

23:07 Oborná (ANO): Nikoho netěší, že do Prahy znovu dorazí traktory. Ale ministr jen slibuje

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k protestům zemědělců.