O.K. strana: Nasazují za nás životy, proto jim sebereme výsluhy

18.05.2014 14:12

Občanská konzervativní strana se ostře ohrazuje proti rozhodnutí ministra obrany Martina Stropnického (ANO), který navrhuje sebrat bývalým vojákům, hasičům a policistům výsluhy.

O.K. strana: Nasazují za nás životy, proto jim sebereme výsluhy
Foto: red
Popisek: Jiří janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

Stropnický tvrdí, že souběh pobírání platu státního zaměstnance a výsluh je nespravedlivý ajeho zákazem chce získat stamiliony do státní kasy

Občanská konzervativní strana považuje tento návrh za pouhý populismus a je ostře proti němu.

„Hrdinů všedních dnů, našich bezpečnostních složek a záchranářů, bychom si měli vážit, jelikož v rámci našeho zdraví nasazují denně své životy. Proto jsme zásadně proti tomuto návrhu,“ okomentoval předseda Občanské konzervativní strany Jiří Janeček.

„Je to hanba a vrcholná neúcta k těmto profesím, které jinde ve světě mají takovou vážnost. Co k tomu říci!“ dodal Mgr. Pavel Černý, specialista přípravy bezpečnostních složek.

 
Více informací o straně získáte na http://okstrana.cz/.

O Občanské konzervativní straně:

OK strana si klade za cíl vytvořit malý efektivní stát s jasnými férovými podmínkami pro poctivé a pracovité lidi. Konzervativní člověk je zodpovědný vůči své rodině, svému okolí, své práci a státu. Chce platit malé daně, za které požaduje vzdělání pro své děti, zdravotní péči, bezpečnost, funkční soudnictví a jasnou adresnou sociální politiku pro ty, kteří to opravdu potřebují. Stát nesmí otravovat a omezovat  byrokracií pracující občany ČR a dlouhodobě podporovat práceschopné obyvatelstvo sociálními dávkami. Naši stranu určitě nebudou volit zloději, podvodníci, líní lidé a osoby, co zneužívají sociální systém.    OK strana chce apelovat na  tzv. mlčící a slušnou většinu, která ztratila motivaci chodit k volbám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …