ODS: Vyzýváme řidiče taxi, aby v zájmu obyvatel Prahy dopravu neblokovali

30.09.2017 19:01

Naprosto chápeme situaci na trhu taxislužeb a jsme si vědomi faktu, že sladění pravidel pro tzv. sdílenou ekonomiku s podmínkami klasických oborů podnikání a řemesel zůstalo kvůli nečinnosti vlády i magistrátu tři roky na mrtvém bodě.

ODS: Vyzýváme řidiče taxi, aby v zájmu obyvatel Prahy dopravu neblokovali
Foto: ODS
Popisek: ODS

“Apeluji na taxi řidiče, aby příští týden neblokovali hlavní město, protože to nikomu nic nepřinese a problém se nevyřeší. Pražané na ně budou naštvaní a dosluhující vládní pražské garnituře je to úplně jedno. Primátorka Krnáčová, ani příslušná ministerstva neudělala pro řešení problémů mezi taxi řidiči a sdílenými službami typu Uber vůbec nic.” říká k současnému stavu předsedkyně klubu zastupitelů za ODS Alexandra Udženija

Pokud dojde k blokování pražských silnic, tak budou za nicnedělání čelních představitelů naší země pykat stovky pražských řidičů a nikoliv skuteční viníci.

ODS považuje za alarmující, že vládní činitelé jen přihlíželi narušování zdravého konkurenčního prostředí a nevnesli žádná pravidla do tohoto sporu, čímž ho pouze eskalovali.

"Pražští zastupitelé ODS jsou připraveni podpořit návrhy vedoucí ke zlepšení situace při narovnání podmínek v přepravě osob. Konkurenční prostředí má mít férová pravidla a ODS je připravena je nastavit", dodala první místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Trestat bezdětné je jasná protiprávní diskriminace

19:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Trestat bezdětné je jasná protiprávní diskriminace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nápadu lidovců zvyšovat bezdětným platbu sociálního…