Oberreiter (SPO): Blanka - Politici i Metrostav Pražanům lhali, termín neplatí

26.11.2014 11:21

Neuvěřitelná neschopnost Bémova, Svobodova i Hudečkova vedení hlavního města má svoje pokračování.

Oberreiter (SPO): Blanka - Politici i Metrostav Pražanům lhali, termín neplatí
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Prosincový termín otevření tunelového komplexu Blanka s konečnou platností padl (jak jsme správně očekávali) a jako nový "konečný" termín byl určen přelom března a dubna roku 2015.

"To už opravdu nemůže překvapit," poznamenal k tomu zastupující předseda pražské organizace SPO Jiří Oberreiter. Podle jeho slov se tak prokázala nekompetentnost ODS, TOP 09 a také ČSSD při vedení Prahy.

Mluvčí Metrostavu František Polák k tomu poznamenal, že stavební firmy dokonce s termínem 2. prosince nikdy nepočítaly. "Je to termín, který padl ve volební kampani. Asi bylo chybou, že jsme ho nikdy nedementovali," prohlásil.

K tomu se dá říci jediné - Metrostav, stejně jako pražstí politici, se zařadil mezi bájné lháře, když po celou dobu kampaně neřekl k termínu ani slovo. "Pokud věděli, že to je lež, a neřekli to, pak lhali také. Tak to přece cítí každý slušný člověk. Podle nás je to důvodem velmi pečlivě zvažovat, zda někdy v budoucnu má vůbec Praha s Metrostavem spolupracovat. Což se zvláště týká připravovaného tendru na výstavbu trasy B pražského metra," poznamenal Jiří Oberreiter. Podle něj musí každá společnost, která si dobře žije z veřejných peněz, velmi pečlivě dbát také na morální aspekty podnikání. "Morálka a pravda nejsou kusy toaleťáku, aby si s ní mohli po ránu v Metrostavu utřít pozadí," dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPO

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!