Okamura: Jsem absolutně PROTI rozhodnutí vlády začít přijímat imigranty z muslimských zemí

19.01.2015 16:27

Vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL jednomyslně odsouhlasila přijetí první téměř stovky imigrantů z islámských zemí. Původně nám všem vláda nalhala,že půjde o 15 nemocných dětí ze Sýrie a teď přiznali, že k nám nastěhují zároveň více než padesát jejich rodinných příslušníků!

Okamura: Jsem absolutně PROTI rozhodnutí vlády začít přijímat imigranty z muslimských zemí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

A co bude dál? MY JSME TADY DOMA! Máme dva miliony vlastních občanů na hranici chudoby, bez důstojného sociálního zabezpečení a podle mého názoru se stát musí v prvé řadě postarat o vlastní chudé a bezmocné, na které ani v současnosti nemá peníze. Vláda rozhoduje o nás bez nás, aniž má k takovým rozhodnutím jakýkoliv mandát od občanů, jelikož před volbami o tom, že budou podporovat imigraci z islámských zemí nemluvili.

Neobstojí ani argumenty těchto zastánců imigrace z muslimských a afrických zemí (ČSSD, ANO, KDU-ČSL a TOP09), že náš národ vymírá, proto potřebujeme imigranty. Tento nebezpečný nesmysl znovu zopakoval jménem celé vlády premiér Sobotka včera v televizi. Vláda tímto pouze zakrývá svoji neschopnost, jelikož podle mého názoru stát zdaleka nevyčerpal všechny možnosti, jak nastartovat porodnost našich rodin. Prosazuji již dlouho například bezúročné novomanželské půjčky, daňové zvýhodnění a porodné i na třetí a jakékoliv další dítě – ovšem od třetího dítěte výše pouze za podmínky pracovní minulosti a čistého trestního rejstříku. Tím podpoříme vícečetné řádné rodiny a naopak nepodpoříme ty parazitující. Je také potřeba zcela změnit vysílání ČT a ČRo, jelikož vůbec neplní veřejnoprávní funkci – právě veřejnoprávní média musí každodenně prosazovat hodnoty jako je rodina, vlastenectví, pracovitost, slušnost, solidarita, poctivost a tak podobně. Je potřeba změnit hodnotový řebříček ve společnosti.

ČR by také neměla plošně dávat občanství. Udělování občanství, tedy volebního práva, musí být pouze ve výjimečných případech, tedy například vědcům nebo odborníkům, o které jako stát mimořádně stojíme. Nebo za mimořádné zásluhy pro stát.

Cílem mým i Úsvitu je chránit naše kulturní dědictví, naše tradice, zvyklosti a demokratické principy. Lákadlem je pro imigranty v první řadě štědrý sociální systém v evropských zemích, vědí, že i když ilegálně přijedou, stát se o ně postará. Je to absolutní nerozum, jelikož celá EU včetně ČR je totálně zadlužená a nemá peníze ani na důstojné sociální zabezpečení vlastních občanů. Taková bezhlavá neodpovědná politika pak vytváří sociální pnutí.

Řešením není přijímat donekonečna imigranty, jelikož 400 milionová EU nikdy nezvládne obsloužit 5 miliard chudých na celém světě. Řešením je systematická dlouhodobá pomoc v mateřských zemích, aby měli tamní lidé co nejmenší motivaci odcházet. I lidem postiženým aktuálně občanskou válkou můžeme pomoci mimo území České republiky. Můžeme podpořit práci uprchlických táborů na území Sýrie, které kontroluje syrská vláda. Můžeme podpořit fungování uprchlických táborů v bezprostředním sousedství Sýrie – tedy v Jordánsku, Libanonu a Turecku. A česká vláda by se měla v rámci Evropské unie a NATO zasadit na ukončení jakékoliv podpory syrských islamistických povstalců.

Tomio Okamura

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Šmarda. Smutnej borec na konec

18:09 Hašek (PRO): Šmarda. Smutnej borec na konec

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předsedovi SOCDEM Šmardovi.