Okamura (SPD): „Multikulturní obohacení“ už přichází i do naší země

04.08.2020 21:16

Komentář na facebookovém profilu k incidentu ve vlaku, který skončil vykázáním pasažéra na nádraží v Břeclavi

Okamura (SPD): „Multikulturní obohacení“ už přichází i do naší země
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Tomio Okamura

„Multikulturní obohacení“ už přichází i do naší země. Slovensky mluvící Afroameričan se rozzlobil na obsluhu jídelního vozu Českých drah, která mu k hemenexu nabídla místo chleba housku, ovšem s příplatkem. Cestující pracovníky označil za rasisty a choval se agresivně. Vlaková četa nakonec muže z vlaku vykázala. Souprava kvůli tomu stála hodinu na nádraží v Břeclavi. Pán si asi neuvědomil, že není v Americe. V naší zemi před ním nebudeme klečet. Každý imigrant a cizinec, který se v naší zemi neumí chovat slušně či páchá kriminalitu, nechť je potrestán a deportován! Nechceme, aby naše města hořela jako v Americe či v západní Evropě.

„Muž nebyl spokojen, že v jídelním voze dostal k hemenexu chleba. Po informaci číšníka, že by si za housku musel připlatit, osočil personál za rasisty,“ řekla Blesku, který o hádce informoval, vlaková obsluha. Muž se pak choval urážlivě i k dalším cestujícím. Prý je obtěžoval a natáčel se ji na telefon.

„Chování cestujícího, jehož rukojmími se stalo přes tisíc cestujících plně obsazeného expresu, neslo známky snahy o vyvolání rasového konfliktu,“ uvedla průvodčí vlaku.

Každý imigrant a cizinec, který se v naší zemi neumí chovat slušně či páchá kriminalitu, nechť je potrestán a deportován! Nechceme, aby naše města hořela jako v Americe či v západní Evropě.

Sledujte naše nové weby www.tomio.cz a www.spd.cz

A sledujte a odebírejte novinky také na mém novém kanálu na YouTube, kde pravidelně zveřejňuji moje video komentáře a další aktuality ohledně zákulisí a faktů k nejaktuálnějšímu dění. Těším se na komunikaci s vámi ZDE.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: 15 milionů na domácí hospicovou a paliativní péči. Protože to je důležité

20:18 Hejtman Grolich: 15 milionů na domácí hospicovou a paliativní péči. Protože to je důležité

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke smrti a umírání.