Okamura (SPD): Německo stále více přijímá právo šáría do svého právního řádu

12.05.2019 15:54

Komentář na facebookovém profilu k nenápadné islamizaci Německa.

Okamura (SPD): Německo stále více přijímá právo šáría do svého právního řádu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Islámské právo šaría se stává v tichosti součástí práva Spolkové republiky Německo, když německé úřady tiše akceptují mnohoženství a imigrantům a na jejich několik žen a mnoho dětí jim dávají obrovské sociální dávky. Syrský uprchlík žijící tři roky v Německu má tři ženy a brzy bude mít své 14. dítě. Nyní se chce stát německým občanem. Informoval o tom německý deník Bild. Ačkoli je polygamie oficiálně nelegální, v praxi Německo stále více přijímá právo šáría do svého právního řádu – i tím, že vyplácí sociální dávky polygamním domácnostem.

Pokud nechcete, abychom byli islamizováni stejně jako sousední Německo, pokud odmítáte živit imigranty ze svých daní a pokud nechcete a aby zde platilo islámské právo šáría, volte prosím 24. a 25. května ve volbách do Evropského parlamentu hnutí SPD!

A další příklad, o kterém informovala média. Syřan Ghazia A., který má čtyři manželky a 23 dětí, si za rok přijde na sociálních dávkách od německého státu v přepočtu na více než 9,5 milionu korun.

A jiná desetičlenná rodina uprchlíků v Lipsku dostala z rozhodnutí cizineckého úřadu neuvěřitelnou měsíční sociální dávku činící 7 345 eur, tedy v přepočtu 185 000 korun!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Je zde i další případ, na který upozornila televize Spiegel TV. I když je mnohoženství v Německu protizákonné, Ahmad ze Sýrie dostal výjimku a mohl si do země přivést i druhou ženu, která mu porodila čtyři děti. Německé úřady neznepokojil ani fakt, že dívky nebyly v době sňatku plnoleté. Betool bylo 14, Lina byla dokonce ještě o tok mladší.

„Máme tu podporu, dostáváme dávky, dali nám tenhle dům,“ pochvaluje si Ahmad rozhodnutí utéct z válkou zmítané země právě do Německa. „Velice, velice děkuji Mámě Merkelové. Ona je jediná, kdo soucítí s utrpením Syřanů. Také děkuji Němcům, i když jsou mezi nimi i rasisti. Ale Němci také zažili válku a mají tak se Syřany soucit.“ Reportérům řekl, že by chtěl mít čtyři manželky a 10 dětí.

Pokud nechcete, abychom byli islamizováni stejně jako sousední Německo, pokud odmítáte živit imigranty ze svých daní a pokud nechcete a aby zde platilo islámské právo šáría, volte prosím 24. a 25. května ve volbách do Evropského parlamentu hnutí SPD!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…