Okamura (SPD): Přál bych si, aby se Otec vlasti na jeden den vrátil a ujal se vlády nad naší zemí

14.05.2016 17:11

Projev předsedy SPD a poslance Tomio Okamury na velké demonstraci na Václavském náměstí ke Dni vlastenectví u příležitosti 700.výročí narození Karla IV.

Okamura (SPD): Přál bych si, aby se Otec vlasti na jeden den vrátil a ujal se vlády nad naší zemí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Drazí přátelé, dámy, pánové, lide zemí Koruny české,

dnes jsme tady sešli k 700. výročí narození Karla IV., největšího státníka v dějinách našich zemí - markraběte moravského, krále českého a císaře římské říše.

Karel IV., křestním jménem Václav, byl mužem, který dnes našemu národu chybí. Mnozí politici, novináři a další si budou v dnešních dnech brát do úst jeho jméno, budou se jím pyšnit a já bych si i proto moc přál, aby se Otec vlasti alespoň na jeden den vrátil a ujal se vlády nad naší zemí. Věřte, že by pak všichni tito lidé byli rádi, kdyby pro své zločiny proti národu a zemi spasili holé životy.

Náš dobrý král a císař byl upřímný český vlastenec - nikdo v zemi nesměl zastávat úřad bez znalosti češtiny a donutil i německé kurfiřty a nejvyšší hodnostáře Svaté říše římské, aby povinně učili své děti česky.

Náš dobrý král byl vlastenec a křesťan, ale v tom nejlepším slova smyslu - do země zval velké kritiky nenasytnosti tehdejší církve a osobně je chránil před církevním pronásledováním, aby mohli svobodně kázat a psát o zlořádech, které tehdejší církev trápily, z nichž největší byla neustálá honba po majetku.

Náš dobrý král a císař Karel IV. byl velmi pokorný, tolerantní a moudrý - a krom zločinů byla ještě jedna věc, kterou netoleroval, a to byl islám. Karel IV. byl osobně velmi statečný rytíř, který bojoval v mnoha bitvách, ale vždy dával přednost jednání a kompromisu před válkou. Jen v případě muslimů celý život podporoval boj proti muslimské invazi na španělském poloostrově a jen osobní zásah Karlova otce Jana Lucemburského zabránil, aby Karel sám osobně nejel válčit s muslimskými nájezdníky.

Ve svém zákoníku Codex Carolinus přikazuje, cituji: „Pohanům či Saracénům, tedy muslimům, naprosto zapovídáme a zakazujeme zřizovat si v našem nejkřesťanštějším Českém království obydlí nebo zakládat si dům; a přikazujeme, že nikdo z našich věrných poddaných nesmí ve svém domě na svých polích přijímat pohany či Saracény, tedy muslimy“, konec citace.

Karel IV. také po zkušenostech s rozkradením země cizinci a domácími zloději uzákonil nezcizitelnost státního majetku.

Rozkradený majetek české koruny dostal král nejen zpět, ale ještě ho rozmnožil. Věděl ovšem, že vždy tu budou lidé i na nejvyšších místech, kteří budou chtít krást.
Dámy a pánové, už asi chápete, že jsem nepřeháněl, když jsem na úvod řekl, že návrat našeho největšího panovníka by mnoho našich správců země a jejich miliardářských kumpánů nepřežilo bez úhony. Pro tohle všechno je odkaz našeho krále a skutečného Otce vlasti stále živý a potřebný.

Nic z toho zlého, co tady prožíváme, a je jedno, zda to je migrační krize nebo rozkradení a kolaps státní kasy, by nebylo, kdyby naši pseudostátníci spolu se zmanipulovanými a prolhanými novináři a médii alespoň trochu dbali na myšlenky našeho největšího státníka.

Karel IV., král český, markrabě moravský a císař římský by nikdy nedovolil rozkrást a zplundrovat majetek Koruny české, jako se to od roku 1990 podařilo současné politické elitě v čele se současnou Sobotkovou vládou ČSSD, Babišovým hnutím ANO a KDU-ČSL, které následuje ODS a Kalouskova TOP09.

Nás král a císař by nikdy neprodal zemi cizákům, ať už by byli odkudkoli.

Dámy a pánové, drazí přátelé, náš velký král tu už není, ale v každém z nás může být jeho duch. Stůjme věrně při své vlasti a neuhýbejme z odkazu našeho největšího krále.

Král Karel měl vlastně jediné přání - zanechat české země potomkům v lepším stavu, než je on našel po svém návratu z francouzského vyhnanství. Ten stejný cíl a přání má naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD).

A mám malý návrh -  pojďme si každý rok na den narozenin Otce vlasti připomenout, jak se nám to daří a oslavit náš společný Den vlasti!

Chceme bezpečnou, spravedlivou a prosperující zemi, kde jsou na prvním místě slušní a řádní občané!

Chceme suverénní Českou republiku a požadujeme vystoupení z Evropské unie!

Návrh na referendum o vystoupení ČR z EU, tedy zároveň o odmítnutí nezákonných migrantů však vláda našemu hnutí SPD již 4x ve Sněmovně zamítla! Sobotka s Babišem nechtějí, abyste Vy, občané ČR, sami rozhodli o své budoucnosti ve své zemi! Je to demokracie nebo spíše diktatura?

Říkáme jasné NE jakékoliv nezákonné migraci do EU a do České republiky!

Říkáme jasné NE radikálnímu islámu v České republice!

Nechceme v České republice žádné nezvané nepřizpůsobivé ekonomické vetřelce, kteří se přišli přiživovat na bohatství, které po generace vytvářeli naši předci!

Chceme změny směrem k přímé demokracii, tedy široký zákon o referendu, přímou volbu a odvolatelnost politiků a osobní a hmotnou odpovědnost nejen vrcholných politiků, ale také soudců.

Letos v říjnu se začíná rozhodovat o budoucnosti našich životů v České republice – budou krajské volby a příští rok na podzim volby do Parlamentu.

Prosím pojďme se i my snažit, abychom našim dětem a jejich dětem naši zemi předali krásnější, bezpečnější a bohatší. A já Vás žádám o podporu našeho hnutí SPD! Za necelý rok se do našeho hnutí přihlásilo téměř deset tisíc lidí, jsme v rekordním čase jednou z pěti nejpočetnějších politických sil v České republice. Bude nízká volební účast, bude rozhodovat každý hlas – prosto přijďte k volbám a přiveďte i svoje rodiny a přátele.

Nevěřte zmanipulovaným průzkumům volebních preferencí, nevěřte prolhaným médiím v čele s Českou televizí a Českým rozhlasem, které nás schválně cenzurují nebo v lepším případě zcela překrucují naše názory, protože jsme nepohodlní.

Jelikož je naše hnutí SPD čím dál silnější, tak budeme terčem placených špinavých mediálních antikampaní a cílených pomluv. Naposledy jste byli tento týden svědky toho, že se sněmovní kontrolní výbor snaží pozastavit činnost našeho hnutí kvůli tomu, že dárci drobných stokorunových či padesátikorunových částek na náš transparentní účet neuvedli svoji trvalou adresu a datum narození.

Samozřejmě vše uvedeme co nejrychleji do pořádku a naopak ještě zintenzivníme úsilí za prosazování přímé demokracie a našich národních zájmů. Nikoliv zájmů Bruselu a vládních elit.

Ale proč nic nedělá ten stejný kontrolní výbor, kde mají většinu vládní politici, když ČSSD odmítá na základě pravomocného soudního rozsudku zaplatit svůj dluh 337 milionů korun? Je to spravedlivé?

Milí přátelé, dámy a pánové, když se za svou českou vlast nestyděl takový velikán jako Karel IV., neměli bychom se stydět být hrdými Čechy, Moraváky a Slezany ani my. A tak, jak to cizákům ukázal náš král, tak i my se nebojme říct a ukázat, že ve své zemi jsme pány my a nikdo cizí.

Přeji vám krásný den a držme spolu!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …