Okamura (SPD): Přestoupí, zaplatí, odejdou nebo zemřou... Harmonické soužití není možné

05.12.2015 20:35

Harmonické soužití s vyznavači islámu je nemožné. Zatímco celá republika řeší to, že se vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL definitivně rozhodla přijmout během následujících dvou let tisíce imigrantů z islámských zemí do ČR, tak já bych si dovolil opět s předstihem před ostatními politiky vážné zamyšlení nad tím, co se bude dít u nás v následných letech.

Okamura (SPD): Přestoupí, zaplatí, odejdou nebo zemřou... Harmonické soužití není možné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Nebuďme naivní, jelikož podle koránu je soužit...í s jinověrci možné čtyřmi způsoby:

• přestoupí na islám
• nechají si svoji víru, ale budou platit daň a zůstanou v podřízené pozici
• odejdou
• zemřou

Můžeme se podívat do historie, co se dělo za masakry obyvatel dobytých území, když Turci dobyli Konstantinopol, když obsazovali Balkán, nebo se podívat do současnosti, co provádí s křesťany Boko Haram v Nigérii, co s křesťany provádí migranti cestou přes Středozemní moře nebo co bojovníci islámského státu provádí s Jezídy v Sýrii. Takže vidíme, že současný způsob soužití, preferovaný islamisty nad poraženými křesťany, je především podle bodu čtyři - masakry. Máme se tedy do budoucna v Evropě na co těšit… A to vše kvůli vládě ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL a Evropské unii.

Je snad nějaký argument, který by vyvrátil předpoklad, že se budou chovat jinak v naší zemi, když jim umožníme, aby ji díky vysoké porodnosti a zákonu o slučování rodiny zaplavili, a zmocnili se v budoucnu vlády? Uvítám takové řešení. Zatím jej ale neznám.

Už teď můžeme předpokládat, že zde islámští dobyvatelé najdou desetitisíce ochotných poddaných - v současnosti označených jako sluníčka či pravdoláskaře - kteří ochotně přistoupí buď k islámu nebo se ohnou k službě novým pánům.

Ale co my ostatní? Kam půjdeme?

Politiky i médii tolik propagovaná záchrana "běženců" z nás samotných udělá v budoucnu skutečné zoufalé běžence před těmi, které Evropa „zachraňovala“! Evropa se stává nebezpečnou pro své vlastní původní obyvatele.

Chceme to? Připustíme to? Dali jsme snad nějaké politické straně mandát k destrukci našeho státu a národa?

Buďme vlastenci, musíme ctít své předky, jsme tady doma, dosud jsme svoji zem uhájili, nebudeme přece měnit své zvyky kvůli nepřátelským vetřelcům, kteří přišli jen vysát z naší země, co to jde! A to vše na úkor našich vlastních potřebných občanů.

Máme naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), aby se jako rybí kost zadrhlo v hltavém chřtánu těch, co chtějí pohltit naši zem, zabrat to, co naši předkové v potu tváře vybudovali a nás do budoucna zotročit. Nedopusťme to! Bojujme usilovně za využití všech demokratických nástrojů, které nám demokracie dává, aby k tomu nedošlo. Je nutné přijít příští rok v říjnu ke krajským volbám a za necelé dva roky ke klíčovým volbám do Sněmovny, abychom dali jasně najevo, jakou budoucnost si pro nás, naše děti a naší republiku přejeme!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Koalice se pokusila ukončit schůzi, aby stihli hokejový zápas

19:05 Fiala (SPD): Koalice se pokusila ukončit schůzi, aby stihli hokejový zápas

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě