Okamura (SPD): Rok 2020 bude rokem významných změn

31.12.2019 19:34

Komentář na facebookovém profilu k nadcházejícímu roku 2020

Okamura (SPD): Rok 2020 bude rokem významných změn
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Hnutí SPD přeje všem občanům naší země hodně zdraví, spokojenosti a štěstí do Nového roku 2020. Je nutné si uvědomit, že nesmíme být lhostejní k osudu naší země, která je domovem našeho národa. Není žádnou frází, že svoji zem a naši kulturu musíme dnes chránit. Musíme trvat na našich právech a žádat, aby svoboda byla především prostředkem k dosažení vymahatelné spravedlnosti pro každého občana. Jsme přesvědčeni, že jednou ze zásadních investicí musí být podpora pracujících rodin s dětmi. Neexistuje jiná záruka budoucnosti země a národa než děti z českých rodin, kde práce je považována za poctivý způsob existence. Rodina je na prvním místě.

Jako jediná politická síla v České republice se hlásíme ke skutečné protekci a podpoře pro české firmy a podnikatele. Musí skončit stav kdy sta miliardy zisků vyvádí z naší země nadnárodní společnosti. Rok 2020 bude rokem významných změn. Brexitem začíná faktický krach současné neomarxistické EU. Rozpadá se monopolární svět a Česká republika bude muset odvážně hájit své zájmy. Výroční zpráva Vojenského zpravodajství bohužel otevřeně přiznává, že roste nebezpečí konfrontace ve světě. Hnutí SPD jasně říká Česká republika na prvním místě.

V roce 2020 bude hnutí SPD pokračovat v rozhodném odporu proti migrační politice a diktátu EU. Jsme jediní, kdo se nebojí označit islamizaci Evropy jako zásadní bezpečnostní riziko pro naši zemi.

Budeme nadále prosazovat přímou demokracii, neboť svoboda a demokracie musí sloužit lidem a ne elitám. Rok 2020 nebude snadný pro náš stát a právě proto hledejme si hodně času pro naše rodiny a kamarády. Buďme dobrými sousedy a pomáhejme si. Držme pohromadě přátelé a zvládneme vše.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Doležal (SPD): Za spravedlivé financování Středočeského kraje

9:15 Doležal (SPD): Za spravedlivé financování Středočeského kraje

Vláda Petra Fialy se chová velmi hanebně a asociálně nejen k většině skupin českých občanů, včetně t…