Okamura (SPD): SPD je přirozený produkt současné doby

22.04.2018 8:35

Komentář na facebookovém profilu k současnému postavení SPD v Evropě

Okamura (SPD): SPD je přirozený produkt současné doby
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Tomio Okamura v pořadu Horké téma

Slyšíme v jednom kuse z "veřejnoprávní" propagandy, jak SPD ohrožuje pozici ČR v Evropě, v EU a jak utrpí pověst ČR ve světě. Slouží to i jako argument tlaku na premiéra v demisi Babiše, aby si rozmyslel se s SPD zaplést. Tato argumentace je jen pouhou součástí zoufalé mediální štvanice proti SPD, ale stejně jako ostatní akce i tato se zakládá na nečestné manipulaci s fakty a nepravdě. Jaká je ale pravda? Nuž podívejme se na fakta:

SPD není osamoceným ostrůvkem všelikých …- istů v ČR, je nutné přiznat, že je to přirozený produkt současné doby, jelikož je to výsledek vývoje a dění v Evropě, odrazem toho, jak Evropané z jednotlivých států vnímají nekompetenci dosavadních vládnoucích elit, eurokomisařů a narůstající byrokracii v EU. Je výsledkem a odrazem toho, co se díky migrační krizi děje v západní a severní Evropě. Je výsledkem odporu obyvatel proti bezduché propagandě poslušné multikulti sebevraždy evropských národů.

SPD je (jako jediné ne euro parlamentní hnutí) členem europarlamentní frakce ENF (Evropa národů a svobod). Spolupracuje tedy s vlasteneckými a demokraticky zvolenými stranami téměř celé Evropy - Lega du Nord (Matteo Salvini), FPO (Hans Christian Strache), Front National (Marine Le Pen), holandské Strany pro Svobodu (Geert Wilders), AfD a další, z nichž některé jsou ve vládě, některé se umístily velmi vysoko ve volbách a o vládě jednají a některé zastávají pozice silné opozice. Tyto strany jsou ve světě respektované, navzdory snahám místních pisálků.

SPD je tedy jednoznačně hnutím s mezinárodním respektem, rozsáhlými mezinárodními kontakty a ideologickou blízkostí se stranami frakce ENF.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Pokud tedy má někdo snahu SPD vybarvit jako ostudu ČR, měl by si uvědomit, že tím uráží nejenom voliče SPD v ČR ale i další voliče zmíněných (demokraticky zvolených) stran v Evropě. Připomínám, že v Evropě jsou i další vlastenecké strany, které nejsou členy ENF jako maďarský Fidesz, polská strana PiS a další. Můžeme tedy shrnout, že za veškerým tím „varováním“ je jenom snaha udělat z lidí pitomce.

Členy ENF jsou řádné politické strany, řádně a zákonně zvolené v demokratických volbách ve svých zemích. To je nutné respektovat. Protože kdo popírá výsledky demokratických voleb, popírá samu demokracii v Evropě.

My v SPD jsme hrdí na to, že naše hnutí je součástí evropského vlasteneckého proudu a účastní se procesu evropského sebeuvědomění!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

14:02 Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.