Okamura (SPD): Šéf Evropské komise útočí na suverenitu naší země

09.09.2015 17:34

Komentář ke slovům předsedy Evropské komise J. C. Junckera:

Okamura (SPD): Šéf Evropské komise útočí na suverenitu naší země
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Politické hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) považuje dnešní vystoupení předsedy Evropské komise J.C.Junckera za útok na suverenitu České republiky. Požadavek povinného přerozdělování imigrantů a legalizace imigrace je porušením základního práva svrchované země rozhodnout, komu dovolí pobyt na svém území. Česká státnost se narodila z krve a obětí našeho národa a nemůže být předmětem zvůle úředníka EU. 

Naše hnutí jednoznačně považuje současnou krizi za součást politiky EU. Je to politika zaměřená proti suverenitě České republiky. Politika, která má vytvořit multikulturní evropský superstát bez národních států a národů. Nebezpečnou součástí této politiky je islamizace Evropy. Z těchto důvodů je nutné odejít z EU. Za mlčení médií poslanci hnutí Svoboda a přímá demokracie navrhli v Poslanecké sněmovně referendum o setrvání naší země v EU a také navrhli šíření radikálního islámu postavit mimo zákon. Zatím marně.

Stávající vládní reprezentace i takzvaná opozice jsou bezradné. Zájmy těchto politických stran se odtrhly od národa a občanů. Tento zápas o naši svobodu musí pokračovat. Islám a svoboda jsou neslučitelné, stejně jako je se svobodou neslučitelná vize evropského superstátu absolutní kontroly, regulací, přerozdělování a mediální manipulace.

Nejsme proti spolupráci v Evropě. Musí to však být spolupráce nezávislých zemí.  V dnešní situaci musíme podniknout kroky k posílení nezávislosti České republiky a k obraně zájmů našich občanů. Naše hnutí bude znovu ve Sněmovně prosazovat referendum o setrvání v EU a o  postavení džihádu a šaríi mimo zákon. Budeme požadovat obnovení důsledné kontroly hranic České republiky, včetně nasazení armády. Zásadně odmítáme kvóty a jakékoliv jiné přijímání nelegálních imigrantů.

Odmítáme nést odpovědnost za multikulturní omyly vlád Francie a Německa. Podpoříme poskytnutí humanitární pomoci vládě Sýrie, aby se postarala o své občany prchající z bojové zóny. Vyzýváme vládu, poslance a senátory, aby v souladu s ústavou a svým ústavním slibem jednali v zájmu České republiky.

Nesmí podlehnout nátlaku a podřídit se cizím zájmům. Pokud vláda rozhodne o přijímání nelegálních migrantů, podřídí se nátlaku EU a bude tolerovat islamizaci země, budeme navrhovat vyslovení nedůvěry vládě.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

23:07 Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.