Okamura (SPD): Směšné. CVVM tvrdí, že SPD má preference 5 procent a ČSSD 9,5 procenta

31.05.2019 18:01

Komentář na facebookovém profilu k volebním průzkumům

Okamura (SPD): Směšné. CVVM tvrdí, že SPD má preference 5 procent a ČSSD 9,5 procenta
Foto: Printscreen: ČT24
Popisek: Tomio Okamura a Hynek Blaško

Široce mediálně prezentovaná agentura CVVM už je totálně směšná a trapná a je typickou ukázkou toho, jak jsou průzkumy stranických preferencí zmanipulované. CVVM dávalo Okamurovu hnutí v průzkumu v září 2017 4 procenta, ale výsledek SPD ve volbách v říjnu byl 10,64 procenta! A dnes zase CVVM tvrdí, že SPD má preference 5 procent a ČSSD 9,5 procenta! To je samozřejmě nesmysl, což prokázaly i volby do Evropského parlamentu, kdy SPD měla 9,14 procenta a ČSSD pohořela s 3,95 procenta. Navíc SPD má již v několika průzkumech za sebou devět až deset procent a volební potenciál ještě vyšší.

CVVM nás dlouhodobě podsekává a chce nás poškodit. CVVM například přiřklo sociálním demokratům 9,5 procenta. Vážně někdo věří tomu, že tato zkrachovalá strana podporující masovou imigraci a islamizaci České republiky má takovouto podporu?

Podívejme se na zoubek tomu, proč CVVM nesnáší SPD. Vedoucí CVVM je totiž Paulína Tabery, která je manželkou Erika Taberyho. Ten je v současnosti šéfredaktorem Bakalova a dříve Schwarzenbergova sluníčkářského Respektu. Navíc je známé, že Bakalova média na nás dlouhodobě útočí a současně fandí TOP 09. Není divu, když SPD jasně upozorňuje na Bakalovu lumpárnu s OKD i na další věci. Přímá vazba je i na sluníčkářskou ČSSD. Předseda Hamáček je ze Sobotkovy líhně, který je zase velkým kámošem Radka Pokorného, který pomohl Bakalovi s „vytěžením“ OKD.

Takže jen toto něco vypovídá o důvěryhodnosti CVVM… Seknou se klidně více než o šest procent. Buď jsou uplacení, schválně lžou nebo jsou prostě neprofesionální. Tak jako tak je to špatně. A ruka ruku myje. Tyto vazby je dobré si uvědomit, když sledujeme, jaké „nezávislé“ průzkumy vznikají v CVVM… Sice se zaštiťují pravdou a láskou, ale jejich výsledkem je jen lež a nenávist....

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maláčová (SOCDEM): ODS nám vypráví pohádky a realita bude úplně jiná. Pamatujete důchody?

19:02 Maláčová (SOCDEM): ODS nám vypráví pohádky a realita bude úplně jiná. Pamatujete důchody?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výpovědím bez udání důvodů, které prosazuje Petr Fi…