Okamura: SPD bude na demonstraci požadovat předčasné volby

27.01.2016 5:27

Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura přijalo následující usnesení reagující na aktuální politickou situaci v ČR a zahraničí:

Okamura: SPD bude na demonstraci požadovat předčasné volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

1.)  Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura vyzývá všechny členy a podporovatele k účasti na demonstraci v sobotu 6.2.2016 od 14 hodin na Václavském náměstí. Na této demonstraci budeme veřejně opakovat svůj požadavek na vyvolání hlasování o nedůvěře vládě. Naše republika potřebuje předčasné volby a novou vládu, která bude hájit zájmy této země. Hlasování o nedůvěře jsme se již jednou pokusili vyvolat. K podpisům našich 3 poslanců se ve Sněmovně nepřidal žádný další. Nikdo z tak zvané opozice tuto naši snahu nepodpořil. To je zásadní důvod, proč 6. února nemůžeme stát na jednom náměstí s lidmi, kteří jiné věci říkají a jiné věci dělají.

2.)  Násilnosti, ke kterým došlo o silvestrovské noci v evropských metropolích a násilnosti o víkendu 22. až 24. 1., ke kterým došlo ve francouzském městě Calais, představují pokračování bezpečnostní krize, která vypukla v souvislosti s příchodem islámských nelegálních imigrantů do Evropy. Stanovisko premiéra ČR pana Sobotky prezentované v médiích, že žádná vážná bezpečnostní hrozba ČR neexistuje, je projevem naprostého ignorování skutečné situace a ohrožení bezpečnosti země a našich občanů.

3.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura pokračuje v podpoře občanů města Králíky. Poslanec hnutí Radim Fiala navštívil jednání zastupitelstva, kde veřejně podpořil odpor občanů k zřízení zařízení pro nelegální imigranty ve městě. Vyzýváme naše členy a podporovatele, aby se připojili k petici proti zřízení dalších kapacit pro imigranty ve městě Králíky, kterou naše hnutí SPD vyhlásilo minulý týden ve Sněmovně.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …