Okamura (Úsvit): Exekutoři kvůli nečinnosti této vlády nadále vítězí

15.01.2015 22:33

Tento měsíc je roční výročí vlády a tato vláda nesplnila a neplní základní sliby – tedy, že bude řešit exekuce, korupci, rozkrádání či politizaci státní správy.

Okamura (Úsvit): Exekutoři kvůli nečinnosti této vlády nadále vítězí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Naše návrhy zákonů a řešení nejen že smetla ze stolu, ale například v případě exekutorů vláda dosud za rok nepředložila ANI JEDEN vlastní zákon! A jen připomínám, že ministryní spravedlnosti je paní Válková (ANO).

U služebního zákona vláda ještě více zpolitizovala státní správu zavedení politických náměstků a tajemníků a vládní ČSSD se zcela vykašlala na splnění svého zásadního předvolebního slibu, že v případě vítězství opraví špatný zákon o církevních restitucích. Vláda také de facto nepředložila žádné systémové řešení korupce, naopak zamítla návrh zákona Úsvitu o osobní, hmotné a trestní odpovědnosti vrcholných politiků.

Vláda také nesplnila slib, že prosadí zákon o všeobecném referendu – naopak vládní koalice náš návrh zákona o referendu smetla ihned ze stolu pod falešnou záminkou, že sama něco připraví.

Po roce vládnutí této vlády jsem hluboce přesvědčen, že až se za další rok podíváte do svých peněženek, nebudete tam mít o nic více než za pana Kalouska. Kdy už lidem přestanou stačit populistické sliby podpořené mediální masáží, hezké plakáty a kobliha do pusy?

Tomio Okamura

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …