Olga Sehnalová zavítala do Hranic

01.03.2015 7:36

Mateřskou a základní školu Drahotuše, Azylový dům Elim, místní radnici i nemocnici v Hranicích navštívila v pátek 27. února poslankyně Evropského parlamentu Olga Sehnalová.

Olga Sehnalová zavítala do Hranic
Foto: sehnalova.cz
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

Školou provedla europoslankyni ředitelka Dagmar Pospíšilová a informovala ji například o spolupráci s rodiči a organizacemi města. Olga Sehnalová zavítala i do několik tříd a ocenila zejména rozšířenou nabídku jazyků. Návštěvu děti zpestřily masopustním průvodem masek.

V Azylovém domu Elim seznámili europoslankyni s probíhajícími projekty. V areálu by například chtěli chovat hospodářská zvířata, o něž by se klienti domu starali. Klienti by měli také pomáhat při stavebních pracech na rekonstrukci objektu

Na radnici se potom europoslankyně setkala se starostou města Hranice Vladimírem Juračkou a místostarostkou Radkou Ondriášovou. Svou návštěvu města završila v nemocnici Hranice, které se členy Kiwanis klubu předala látkové panenky pro děti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Sehnalová - profil

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

9:02 Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

Kdybychom žili v normální zemi a měli normální vládu, vláda by ředitele Bezpečnostní informační služ…